Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Το πάλεψε ο "λαβωμένος" Ατρόμητος (Διγενής-Ατρόμητος 1-0)

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να αποσπάσει ενα θετικό αποτέλεσμα στον χθεσινό αγώνα(29/09)
στην έδρα του Διγενή Αρτεσιανού για την 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας (1-0).
Η παλαμιώτικη ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πάρα πολλες απουσίες εξαιτίας τραυματισμών (Κακαϊτσας,Τρουβάς,Κόκκινος) , τιμωριών (Λιάπης) και οι Ντίνας και Πέτρου (για άλλους λόγους).
Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω η κακοδαιμονία συνεχίστηκε καθώς ο προπονητής Φώτης Στάμος προχώρησε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές (Φαλάγγα στο 46' λόγω χτυπηματος στον τετρακέφαλο και Διδάγγελο στο 60' λόγω θλάσης)........

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 28-29-30/09/2012


-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/09 : Το Προπαιδικό Τμήμα(2000-01) θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Προδρόμου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 19:00.

-ΣΑΒΒΑΤΟ 29-09 : Τα τμήματα Junior(2002-03) και Projunior(2004-06) θα αγωνιστούν στα Σαράγια Τρικάλων το πρωϊ.

-ΚΥΡΙΑΚΗ 30/09 : Το Παιδικό τμήμα(1998-99) θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο νέο γήπεδο του Ατρομήτου με αντίπαλο την Α.ΠΟ.Κ. στις 10:00.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο (2-1 την Α.Ε. Μουζακίου)

Την πρώτη νίκη του πέτυχε ο Ατρόμητος Παλαμά στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής Καρδίτσας, κερδίζοντας δίκαια με σκορ 2-1 την  Α.Ε. Μουζακίου στον Παλαμά.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ασίμ Μουλάϊ με σουτ μέσα απο την περιοχή στο 25' και αφού νωρίτερα είχαν μερικές καλές ευκαιρίες για να κάνουν γκολ.Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35' με υποδειγματική αντεπίθεση.
Το 2ο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό ποιοτικά με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δικαιώνεται προς το τέλος του ματς. Στο 80' ο Μάνθος Διδάγγελος με πολύ ωραία ατομική ενέργεια ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Μαυρουδής. 
Πολύτιμη νίκη για την ομάδα του Παλαμά που αποτελεί μια ψυχολογική , κυρίως , τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος δοκιμάζεται μέσα στην έδρα του Α.Σ. Διγενή Αρτεσιανού.

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου:Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,Λιάπης,Κουκούδας,Πέτρου,Βελλίου,Παλιγιάννης,Μουλάϊ,
Μαγαλιός Γ.,Μαυρουδής και Μαγαλιός Νεκτ. (έπαιξαν λκαι οι Διδάγγελος,Φαλάγγας και Ντίνας)

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

3η Αγωνιστική Α' ΕΠΣΚ - Σάββατο 22/09/2012

Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά - Α.Ε. Μουζακίου Αργιθέας  16:00  (Mαλλιώρας - Νότος - Τίκας Δ.Χ.)

Α.Ο.Κ. Πάμισσος Καλογριανών - Α.Ο. Ελπίδα Αγ. Γεωργίου (Βαφειάδης - Χάρμπας - Μπεκιάρης)

 Α.Σ. Διγενής - Α.Ο. Αετός Αγ. Θεοδώρου (Αναστασίου - Χαβαλές - Πεταλάς)

Α.Σ. Απόλλων Μακρυχωρίου - Α.Ο. Ταυρωπός (Μίσσας - Βογιατζής - Καλόγηρος)

Α.Ο. Σελλάνων - Α.Ε. Πασχαλίτσας (Γαλάνης - Τακόπουλος - Αντωνίου Φ.)

Α.Ο. Δόξα Μητρόπολης - Π.Σ. Εθνικός Καρδίτσας (Αγγελακόπουλος - Διπλάρης - Κυρίτσης)

Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου - Α.Ο. Αστέρας Καρδίτσας (Τίκας Τρ. - Τίκας Δ. - Τσιαχτάνης)

 Α.Σ. Ηρακλής Σοφάδων - Α.Ο. Μυρίνης Κυριακή 23/9 16:30 (Κωτούλας - Πεταλάς - Μανώλη

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτος βαθμός για τον Ατρόμητο (Αετός Αγ. Θεοδώρου-Ατρόμητος 2-2)

Τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό (και πρώτο στο πρωτάθλημα) απέσπασε η ομάδα του Παλαμά στον χθεσινό (15/09) αγώνα με αντίπαλο τον Αετό Αγ. Θεοδώρου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.
Το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ απο τη βροχή αλλά καλό αγωνιστικό χώρο.Οι παίκτες και των δυο ομάδων παίζοντας σε πολύ αθλητικά πλαίσια προσπάθησαν να ικανοποιήσουν τους πολλούς φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη προσπάθεια-άδικη ήττα (Ατρόμητος-Ταυρωπός 0-1)

Με το αριστερό μπήκε η ομάδα μας στο καινούριο γήπεδο και στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής,καθώς χθες το απόγευμα γνώρισε μια άδικη πέρα για πέρα ήττα απο τον φιλοξενούμενο Ταυρωπό με σκορ 0-1.
Η εικόνα του παιχνιδιού : Στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Ατρόμητο να έχει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του αλλα τον Ταυρωπό να καταφέρνει να σκοράρει στη μια και μοναδική ευκαιρία του στο παιχνίδι!! με τον Παπαδημητρίου στο 30' και τον Ατρόμητο να προσπαθεί αλλα να μην καταφέρνει κάτι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάνοντας λόγω τραυματισμού απο το 35' τον Λιάπη.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ "ΣΠΙΤΙ" Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι εγκαινίασε χθές με κάθε επισημότητα και παρουσία τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.
Με μια λιτή αλλα όμορφη εκδήλωση –που περιλάμβανε και τον καθιερωμένο αγιασμό- παραδόθηκε και επίσημα το καινούριο γήπεδο στον Ατρόμητο, το οποίο βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Παλαμά-Φαρκαδόνας και θα φιλοξενεί από δω και πέρα τους αγώνες και τις προπονήσεις τόσο της μεγάλης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκαίνια νέου γηπέδου Ατρομήτου και φιλικός αγώνας στην έναρξη των εκδηλώσεων για τα "Τιτάνεια 2012"

Την Πέμπτη 06/09/2012 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου του Ατρομήτου που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Παλαμά-Φαρκαδόνας, στα πλαίσια της έναρξης των εκδηλώσεων για τα "Τιτάνεια 2012".
Η εκδήλωση θα κλείσει με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ του Ατρομήτου και της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Μετα απο αρκετά χρόνια λοιπόν που ο Ατρόμητος έμεινε χωρίς γήπεδο και γνώρισε την πλήρη απαξίωση -ελέω της "αδιαφορίας" κάποιων - έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η πιο ιστορική ομάδα του Παλαμά μπαίνει στο νέο της γήπεδο στο οποίο θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Ταυρωπό για την 1η αγωνιστική της Α' Ερασιτεχνικής.
Περισσότερες πληροφορίες για τα Τιτάνεια και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλαμά.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόκριση στα πέναλτι....


Παλικαρίσια πήρε την πρόκριση ο Ατρόμητος χθές στην επόμενη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας 4-2 στα πέναλτι τον Προδρομιακό στην έδρα του,με την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού να λήγει 1-1.
Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς οτι η ομάδα μας έπαιζε απο το 58' με δέκα παίκτες,εξαιτίας της αποβολής του Γιάννη Ντίνα που απέφερε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι.
Ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί απο το 35' με γκολ του Γιάννη Μαυρουδή.

  • Στη διακικασία των πέναλτι σκόραραν και οι 4 παίκτες του Ατρομήτου: Μαυρουδής,Ασίμ,Λιάπης και Παλιγιάννης.
  • Πέναλτι απέκρουσε ο τερματοφύλακας Θωμάς Πατσιαλής ενώ ενα πήγε άουτ.

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου:Πατσιαλης,Κόκκινος,Ανυφαντάκος,Λιάπης,Ασίμ,Μαγαλιός,Μαυρουδής,Φαλάγγας,Κουκούδας,Παλιγιάννης,Ντίνας.
*Την Πέμπτη η ομάδα του Ατρομήτου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο νέο γήπεδο της ομάδας.Περισσότερες πληροφορίες θα ανέβουν αργότερα....