Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ατρομήτου


Πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ (Σάββατο 29/12/2012) ο χορός του Α.Σ. Ατρομήτου Παλαμά, στο κέντρο διασκέδασης “ΜΕΓΑΡΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ” . Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα  διοίκηση,προπονητής και ποδοσφαιστές  μαζί με τους φίλους και τις φίλες του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στο κέντρο,ξέφυγαν λίγο απο το άγχος της καθημερινότητας και διασκέδασαν  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Εκδρομή σε Περτούλι - Ελάτη για την Ακαδημία

Εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου και στην μαγευτική Ελάτη πραγματοποίησε η Ακαδημία του Ατρομήτου Παλαμά την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους Στράτο Πέτρου και Βαγγέλη Τρουβά αναχώρησαν από το γήπεδο 5χ5 του Παλαμά στις 09:00 το πρωί με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου.
Αν και είχε μέρες να χιονίσει και η θερμοκρασία ήταν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα οι πλαγιές είχαν αρκετό χιόνι γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά.
Εκεί η Ακαδημία παρέμεινε για 2 ώρες κατά την διάρκεια των οποίων οι μικροί έκαναν βόλτα με το τελεφερίκ μέχρι την κορυφή και καταβάσεις από τις πλαγιές του βουνού με τα διαφόρων τύπων έλκηθρα.
Μετά τις δραστηριότητες η αποστολή κατέβηκε λίγο έξω απο την Ελάτη όπου έφαγε σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.


Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Γκολ και θέαμα στον βούρκο του Ταυρωπού


Σε εναν αγωνιστικό χώρο γεμάτο λάσπη και υπο τσουχτερό κρύο Ταυρωπός και Ατρόμητος αναδέιχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στην αυλαία του δευτέρου γύρου προσφέροντας σε όσους φιλάθλους αψήφησαν τον άσχημο καιρό πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ.

Η αλήθεια είναι όμως οτι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση (βούρκος κανονικός) και ενώ όλοι περίμεναν οτι ο διαιτητής Τζαφάλιας θα έκανε το αυτονόητο για να προστατέψει κύριως την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών,δηλ. να αναβάλλει το μάτς, προς γενική έκπληξη διέταξε να ξεκινήσει ο αγώνας ,αφού πρώτα έκανε ¨έλεγχο¨ του αγωνιστικού χώρου αφήνοντας την μπάλα να αναπηδήσει επιλεκτικά σε σημείο που δεν είχε λάσπη!!

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Φιλικό των μικρών τμημάτων της Ακαδημίας Ατρομήτου στην Καρδίτσα


Την ευκαιρία μετά απο καιρό να παίξουν φιλικό παιχνίδι είχαν τα παιδιά που απαρτίζουν τα μικρότερα τμήματα της Ακαδημίας του Ατρομήτου Παλαμά.
Το Σάββατο 15/12/2012 τα τμήματα Junior (γεννηθ. 2002-03) και Projunior (γεννηθ. 2004-07) αγωνίστηκαν σε φιλικά παιχνίδια (λόγω των πολλών παιδιών) που έγιναν στην Καρδίτσα ,στα γήπεδα 5χ5 του Μπουντόλου, με αντίπαλο την Ακαδημία Πλαστήρα.
Ο πολύ καλός, για την εποχή, καιρός βοήθησε ώστε όλοι οι μικροί να αγωνιστούν και να ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο τα παιχνίδια που έδωσαν οι μικροί της Ακαδημίας :

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ο Ατρόμητος. 1-1 στις καθυστερήσεις

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος δέχθηκε την ισοφάριση από την ομάδα του Εθνικού σε 1-1 και για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατόρθωσε  να γευτεί τη χαρά της νίκης.
 Με την έναρξη του αγώνα ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία ν΄ ανοίξει το σκορ με τον Μουλάι. Μετά από ωραία μπαλιά απ’ τον Κακαίτσα, μόνος λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλάγια αριστερά, επιχείρησε αδύναμο πλασέ που έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Όλο το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μία μόνο φάση από τον Εθνικό  που είχε δοκάρι στο 40΄ όταν επιχειρήθηκε από τον δεξιό εξτρέμ της ομάδας σέντρα-σουτ. Κατά τα άλλα είχαμε δυνατές αλλά όχι αντιαθλητικές μονομαχίες, κυρίως στο χώρο του κέντρου. Οι επιθετικοί των δύο ομάδων ήταν ξεκομμένοι από τους υπόλοιπους και έτσι οι αμυντικοί είχαν εύκολο έργο...

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

7η Αγωνιστική Προπαιδικού Πρωταθλήματος _3-0 την Π.Α. Σοφάδων κέρδισε ο Ατρόμητος


Η έδβομη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για το Παιδικό και Προπαιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ. Η Ακαδημία του Ατρομήτου ήταν για μια ακόμα φορά παρούσα και με τα δύο τμήματά της παρά της κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.
Αναλυτικά για το Προπαιδικό τμήμα:
                                                      ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
Την Κυριακη 09/12/2012 διεξήχθει η 7η αγωνιστική του Προπαιδικού πρωταθλήματος.Παίζοντας υπο βροχή και σε ενα γήπεδο λίμνη οι μικροί του Ατρομήτου και της Π.Α. Σοφάδων έδωσαν το καλύτερό τος εαυτό και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα απο τους γονείς και τους υπόλοιπους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Η ομάδα του Παλαμά παίζοντας καλύτερα κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 3-0 έναν αξιόμαχο αντίπαλο.Τα γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε ο Νίκος τσιανάβας (2) με ισάριθμες προβολές και ο Θανάσης Αργυρίου με δυνατό σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή.
Για την Παλαμιώτικη ομάδα αγωνίστηκαν οι:
Παπαντινας Βαγγελης, Τσιαναβας  Νικολαος, Γουλιανος Αλεξανδρος  , Αδαμοπουλος Χρηστος , Κατσαρας θωμας , Τσιαναβας Δημητριος , Καραμητρος Κων/νος , Παπαδημητροπουλος Αρης , Αργυριου Αθανασιος  , Τσιακαρακης Αγγελος, Τσιακας Κων/νος ,Ακρίβος Γρηγόριος,Τσιρώνης Θωμάς.

7η Αγωνιστική Παιδικού Πρωταθλήματος _3-0 α.α ο Ατρόμητος

Η έδβομη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για το Παιδικό και Προπαιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ. Η Ακαδημία του Ατρομήτου ήταν για μια ακόμα φορά παρούσα και με τα δύο τμήματά της παρά της κακές καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.
Αναλυτικά για το Παιδικό τμήμα:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Λύτρωση και ισοφάριση στο τέλος για τον Ατρόμητο


Σ΄ έναν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για αγώνα αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε περισσότερο για χωράφι (ακόμη και πέτρες προεξείχαν ενώ στις δυο εστίες είχε πέσει άμμος με αποτέλεσμα να βουλιάζει ο τερματοφύλακας κανονικά! όπως καθαρά φαίνεται και στις φώτο) και υπο βροχή, ο Ατρόμητος κατόρθωσε με απ΄ ευθείας κτύπημα φάουλ του Κακαίτσα στο 80΄ να ισοφαρίσει την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου. Η εμφάνιση του Ατρόμητου στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακή και η Ελπίδα μετά από ένα έμμεσο και αμφισβητούμενο φάουλ που καταλόγισε ο κ. Μαργιολάς  στο 31΄, κατόρθωσε να προηγηθεί μετά από πολλές κόντρες, με τον Καρύδα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Ατρόμητο, με τον Μαγαλιό Γ. να παίρνει τη θέση του Τέγα και τον Τρουβά τη θέση του Μαυρουδή. Αυτό βελτίωσε αισθητά την εικόνα της ομάδας που έκλεισε στο μισό γήπεδο την ομάδα του Αγίου Γεωργίου,η οποία σ΄ όλο το δεύτερο ημίχρονο έκανε άσκοπες καθυστερήσεις με την ανοχή του κακού διαιτητή κ. Μαργιολά. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι ζήτημα να παίχτηκε ένα τέταρτο αγώνας. Προς το τέλος είχαμε αλλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες με τον Μουλάι και τον Κακαϊτσα για να έρθει στο 80΄ και η ισοφάριση.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΡΓΙΩΛΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
 ΕΛΠΙΔΑ: ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΡΑΒΑΝΗΣ Π., ΚΥΡΙΤΣΑΣ, ΚΑΡΥΔΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ Η., ΓΡΑΒΑΝΗΣ Α., ΓΡΑΒΑΝΗΣ Β.,(79΄ ΤΣΑΛΑΜΕΓΚΑΣ), ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ, (85΄ ΠΟΛΥΖΟΣ Β.), ΚΟΤΤΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΒΕΛΙΟΥ, (85΄ ΠΟΛΥΖΟΣ), ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ, ΤΕΓΑΣ, (46΄ ΜΑΓΑΛΙΟΣ Γ.), ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (46΄ ΤΡΟΥΒΑΣ), ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ



Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων του Ατρομήτου με τον Αστήρ Βλοχού

Φιλικό αγώνα έδωσαν την σήμερα 05/12 οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου Παλαμά στον Βλοχό με αντίπαλο την τοπική ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΚ.
Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον και πολλά γκολ καθώς έληξε ισόπαλος με σκορ 6-6!.Οι παλιοί άσσοι του Ατρομήτου (και κάποιοι νεότεροι) έδειξαν σε κάποιες στιγμές δείγματα της εξαιρετικής ποδοσφαιρικής ποιότητάς τους. Αυτής που παρακινούσε τον φίλαθλο κόσμο του Παλαμά να γεμίζει το παλιό γήπεδο και είχε την ομάδα πρωταγωνίστρια στο  Α’ τοπικό αλλά και στην Δ’ εθνική.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Κακό Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία

Δεν πήγαν καλά τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Παλαμά (Παιδικό και Προπαιδικό) στην χθεσινή 6η αγωνιστική των αντίστοιχων πρωταθλημάτων που αντιμετώπισαν τον Α.Σ. Κρόνο.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος Παλαμά


Γρουσούζικη ήταν η 13η αγωνιστική της  Α' Ερασιτεχνικής για τον Ατρόμητο Παλαμά καθώς ηττήθηκε στην έδρα του από τον επικεφαλή της βαθμολογίας Α.Ο. Μυρίνης με σκορ 0-1. Οι συνεχόμενοι (δύσκολοι) αγώνες καθώς και οι τρείς σημαντικές ελλείψεις (Παληγιάννης,Βελλίου και Τρουβάς) συνετέλεσαν ώστε ο Α.Ο. μυρίνης να διακόψει ένα καλό αήττητο σερί που είχαν οι πράσινοι από την 9η αγωνιστική.