Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Νίκησε κούραση,κακή ψυχολογία και Αστέρα (Ατρόμητος-Αστέρας Καρδίτσας 1-0)

Μια πολύπλευρα σημαντική νίκη κατάφερε να επιτύχει χθές το απόγευμα η ομάδα του Ατρομήτου κερδίζοντας πιο άνετα από οτι δείχνει το τελικό 1-0 τον Αστέρα Καρδίτσας στον Παλαμά για την 25η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.

Παρά την μεγάλη κούραση (τρίτο παιχνίδι σε 8 μέρες σε γήπεδα βούρκους με πολλούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται 300! αγωνιστικά λεπτά), την πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση (αποκλεισμός απο το κύπελλο) και τις απουσίες λόγω τραυματισμού (Μουλάϊ,Πολύζος) και τιμωρίας (Τρουβάς) οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις κερδίζοντας εναν έμπειρο και αξιόλογο αντίπαλο με χρόνια συμμετοχής και καλής παρουσίας στην Α' κατηγορία.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Ατρόμητο

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ ο Ατρόμητος καθώς αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Δόξα Αγίας Τριάδας (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) στον ημιτελικό που διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας.
Πολύς ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι παρά το εργάσιμο της ημέρας και το ότι υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα σε Β' και Γ' ερασιτεχνική.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες αγωνιστικής ποιότητας καθώς από την μια υπήρχε το φυσιολογικό άγχος για την πρόκριση και από την άλλη οι συνεχείς διακοπές του παιχνιδιού λόγω τραυματισμών,μπάλες που αργούσαν να επιστρέψουν στο γήπεδο και τα πολλά σφυρίγματα του (αξιολογημένου) διαιτητή Αγγελακόπουλου που για ένα διάστημα έχασε εντελώς τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Σε κατάσταση ντεφορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Ατρομήτου δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί.Παρασύρθηκε στον αργό ρυθμό παιχνιδιού που ήθελαν οι γηπεδούχοι και οι παίκτες δεν έδειξαν το κατάλληλο πάθος που χρειαζόταν ένα τέτοιο ματς.Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε εύκολα να διασπάσει την συμπαγή άμυνα της Δόξας.Τις λιγοστές φορές που το έκανε οι παίκτες του δεν μπόρεσαν σκοράρουν αλλά και όταν σκόραρε ο διαιτητής με τους βοηθούς του ήταν εκεί για να τα ακυρώσουν!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Α.Ο. Σελλάνων και Ατρόμητο


Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το χθεσινό ντέρμπι που έγινε στο Προάστιο ανάμεσα στις δυο ομάδες του Δήμου Παλαμά,τον Α.Ο. Σελλάνων και τον Ατρόμητο Παλαμά, για την 24η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.
Η καλή πορεία,τηρουμένων των αναλογιών,και των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα και ο χαρακτήρας του γειτονικού ντέρμπι προσέλκυσε πολύ κόσμο χθες στο γήπεδο του Προαστίου,τόσο φιλάθλους των γηπεδούχων όσο και Παλαμιώτες.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Έκοψε την πίτα του ο Ατρόμητος

Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα έκοψε χθες βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο cafe No Limit ο Ατρομήτος Παλαμά παρουσία της διοίκησης,του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Φανερή ήταν η καλή διάθεση όλων απόρροια τόσο της καλής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα όσο και της επικείμενης συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου(εφόσον κερδίσει στον ημιτελικό της Τετάρτης).

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη και δίκαιη νίκη του Ατρομήτου (2-1 τον Ηρακλή Σοφάδων)

Μεγάλη εντός έδρας νίκη σήμερα για τον Ατρόμητο που στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας κέρδισε δίκαια τον δεύτερο της βαθμολογίας Ηρακλή Σοφάδων με σκορ 2-1.
Πολύς ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στο νέο γήπεδο του Ατρομήτου για να παρακολουθήσει από τη μία τον Ατρόμητο που παρουσιάζει -αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία- ενα πολύ καλό σύνολο και απο την άλλη τον-αήττητο επι πολλές αγωνιστικές και πολύ φορμαρισμένο- Ηρακλή Σοφάδων.Αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά δύσκολος οι φίλαθλοι πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι απο το θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ισοπαλία ανάμεσα σε Πάμισσο και Ατρόμητο (1-1)



Δεν ανέδειξε νικητή ο προχθεσινός αγώνας που έγινε στο γήπεδο των Καλογριανών ανάμεσα στον γηπεδούχο Πάμισσο και τον Ατρόμητο Παλαμά στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας.

Η πολύ καλή μέρα βοήθησε ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αρκετοί φίλαθλοι.

Σε αντίθεση με τον καιρό το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων.Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες,αρκετές φάσεις και δυο γκολ.