Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση Ιωάννη Ματζίκου, προπονητή του Α.Σ Ατρόμητου Παλαμά.

"Θα ήθελα με αυτή τη δήλωση να απευθυνθώ σε όλους όσους ασχολούνται τον αθλητισμό του Παλαμά, είτε είναι αθλητές είτε παράγοντες είτε φίλαθλοι.

Αγώνας για ύπνο! Δόξα - Ατρόμητος 0-2.

Ο Ατρόμητος παίζοντας 10΄ποδόσφαιρο και κάνοντας αγγαρεία για τα υπόλοιπα 80΄, νίκησε με 0-2 την Δόξα Μητρόπολης και ξέφυγε επτά βαθμούς από τον δεύτερο Α.Ο. Σελλάνων.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Ατρομήτου.


Παρουσία, αρκετών πολιτικών, μελών του συλλόγου, φίλων της ομάδας, γονέων και αθλητών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του Ατρομήτου στα ΄΄Πευκάκια΄΄.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνας παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό (Ατρόμητος-Τρίκαλα).

Ένας πολύ ενδιαφέρον φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:00 στο γήπεδο του Ατρομήτου ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ατρομήτου και των Τρικάλων.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ.

Το Σάββατο 15/02 στο κέντρο Πευκάκια ο Ατρόμητος θα κόψει την πίτα του για το 2014 και παράλληλα θα διοργανώσει και τον ετήσιο χορό του. Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψε την πίτα της η Ακαδημία του Ατρομήτου.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, όπως κάθε χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας της, έκοψε την Κυριακή 09/02/2014 η Ακαδημία του Ατρομήτου στο ταβερνείο ¨ΗΡΩΪΚΟΝ¨ στην πλατεία Ηρώων στον Παλαμά...

Σε αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική, 6-0 ο Ατρόμητος την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου.

Το πιο εύκολο απόγευμα του πρωταθλήματος πέρασε ο Ατρόμητος, αφού νίκησε με 6-0 την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου.
Μόλις στο 3΄ έχουμε το 1-0, όταν Κακαϊτσας και Γάτσος έκαναν το ένα - δύο και ο δεύτερος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Ελπίδας....

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Παλικαρίσιο διπλό! Απόλλων - Ατρόμητος 0-1.

Παλικαρίσιο διπλό πήρε ο Ατρόμητος, στις καθυστερήσεις, σε μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΚ.
Παίζοντας από το 27΄ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μουλάι, ο Ατρόμητος απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην α΄ θέση της βαθμολογίας. Βέβαια για να φύγεις νικητής από ένα γήπεδο στο 93΄ χρειάζεται και τύχη,χρειάζεται και πίστη γι΄αυτό που κυνηγάς, αλλά πρωτίστως, χρειάζονται και ικανότητες, ικανότητες που είχαν οι παίκτες του Ατρομήτου.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Δύο μεταγραφές στο παραπέντε για τον Ατρόμητο!


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή 31/01 και ο Ατρόμητος, σχεδόν με την λήξη, έκανε δύο σπουδαίες μεταγραφές!