Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Β' Ερασιτεχνική Καρδίτσας -1ος όμιλος - 9η Αγωνιστική

                            Λύτρωση στο 92’ για Ατρόμητο!!
Πιο δύσκολο από ότι αναμενόταν αποδείχθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι του Ατρόμητου Παλαμά με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Φύλλου για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Ο Ατρόμητος είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας ,δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του ΑΟ Φύλλου αλλά πότε ο (πολύ καλός)τερματοφύλακας και πότε τα δοκάρια σταματούσαν τους παίχτες του Ατρόμητου. Από την άλλη φιλότιμες ήταν οι προσπάθειες των παιχτών του γηπεδούχου που παρά τις απουσίες βασικών παιχτών που είχαν έδειξαν ότι η ομάδα άδικα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το γκολ : Στο 92’ έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Πέτρου ο  Κώστας Χατζηρίζος έγινε αποδέκτης της μπάλας  έξω από την μεγάλη περιοχή του Α.Ο. Φύλλου , την κοντρόλαρε  και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο.
Η επόμενη αγωνιστική (10η )θα είναι  ξεκούραστη για τον Ατρόμητο καθώς θα κάνει το ρεπό του και θα επανέρθει με αντίπαλο εκτός έδρας την ομάδα του ΑΟ Άρη Αγίας Παρασκευής
Η 11άδα του Ατρομητου:
1.  ΚΑΚΑΛΑΜΗΣ
2.  ΘΕΟΧΑΡΗΣ
3.  ΤΣΑΓΓΑΛΑΣ
4.  ΝΤΙΚΑΣ
5.  ΓΚΟΥΛΙΟΣ(80' ΧΑΤΖΗΡΙΖΟΣ)
6.  ΠΕΤΡΟΥ
7.  ΒΑΛΑΡΗΣ
8.  ΤΡΟΥΒΑΣ
9.  ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ
10. ΝΑΣΙΑΚΟΣ (72' ΝΑΣΙΟΥΛΗΣ)
11. ΜΥΛΩΝΑΣ (85' ΝΤΙΝΑΣ)

2 σχόλια: