Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ισόπαλος  1-1 αναδείχτηκε ο Ατρόμητος Παλαμά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον   Α.Σ. Ακράτητο Μεταμόρφωσης για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της β' Ερασιτεχνικής Καρδίτσας.
Το μάτς: 
Σε ένα ακατάλληλο για ποδόσφαιρο γήπεδο (το δεύτερο κοντρόλ αποτελούσε κατόρθωμα για τους ποδοσφαιριστές!!) το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει δάφνες ποιότητας. Οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο κέντρου δέσποζαν ενώ λίγες ήταν οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες .Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’ με κεφαλιά του Νασιάκου μέσα από την περιοχή ενώ οι  γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 λίγο πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου μετά από ωραίο σουτ του Τέγα που ήταν και το τελικό σκορ.
Αποβλήθηκαν με απ'ευθείας κόκκινη κάρτα ο Τέγας από τον Ακράτητο στο 75’ για διαμαρτυρία και ο Ντίκας από τον Ατρόμητο στο 85’  με δέυτερη κίτρινη για τον ίδιο λόγο.
Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Σιούρτος, Γκούλιος(75’ Ντίνας), Μυλωνάς(60’ Χατζηρίζος), Ντίκας, Τρουβάς, Νασιάκος,  Ανυφαντάκος, Μαγαλιός, Βαλάρης(75’ Θεοχάρης), Πέτρου, Τσαγγαλάς.
Πλέον η ομάδα του Ατρομητού μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα έμεινε 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο  Μαυρα’ι’κή και 2 από το Καππαδοκικό.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ατρομήτου θα είναι εντός έδρας με την ομάδα του Α.Ο. Προδρομιακού.
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:
Α.Ο. Αίας Μαραθέας - Π.Ο.Μ. Θεσσαλικός Ματαράγκας 1 - 0
Α.Ο. Αστήρ Βλοχού - Α.Ο. Κυψέλης 3 - 1
Α.Ε. Γεφυρίων - Α.Ο. Αετός Αγ. Θεοδώρων 0 - 3
Α.Ε. Καππαδοκικού - Α.Ο. Αχιλλεύς Συκεώνας 2 - 1
Α.Ο. Μαυραϊκή Σοφάδων - Α.Ο. Άρης Αγίας Παρασκευής 3 - 0
Α.Ο. Προδρομιακός - Π.Α. Σοφάδων 1 - 2
Α.Σ. Ακράτητος Μεταμόρφωσης - Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά 1 - 1
Βαθμολογία:
http://www.karditsalive.net/index.php?option=com_content&view=article&id=3425:vathmologiaberasitexnikikarditsas20102011&catid=102:vathmologies&Itemid=175 

2 σχόλια: