Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ


Με ήττα έκλεισε η αγωνιστική σεζόν για την ανδρική ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά η οποία έχασε χθες εκτός έδρας με σκορ 4-2 από την ομάδα του ΑΟ Προδρομιακού για τον1ο όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Καρδίτσας. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 15:00!!! με την ζέστη να είναι αφόρητη και να δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες και των 22 παικτών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την Παλαμιώτικη ομάδα αφού στο 10΄ μετά από λάθος του Τρουβά έξω από την μεγάλη περιοχή έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό του Προδρομιακού να βρεθεί  τετ α τετ  απέναντι από τον τερματοφύλακα και να κάνει το 1-0.Το 2-0 έγινε  στο 25΄ μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ από το κέντρο σχεδόν και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Σιούρτου. Από εκεί και μετά ο Ατρόμητος πήρε τον έλεγχο του αγώνα ,έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και μείωσε σε 2-1 στο 35΄ με σουτ του Τρουβά έξω από την μεγάλη περιοχή που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν δις , στο 60΄ με σουτ εντός περιοχής (η μπάλα πριν τη σέντρα είχε περάσει 1 μέτρο!! την πλάγια γραμμή) και στο 65΄με τον ίδιο τρόπο κάνοντας το 4-1 και δίνοντας έτσι διαδικαστικό χαρακτήρα στα επόμενα 25΄ του παιχνιδιού.Ο Ατρόμητος παίζοντας με 10 παίκτες από το 70΄ και με 9 παίκτες από 80΄  λόγω τραυματισμού των Ντίνα και Καρακασίνα αντίστοιχα (δεν υπήρχαν αλλαγές!!!) κατάφερε να μειώσει σε 4-2 με όμορφη προσπάθεια του Ανυφαντάκου και σουτ  μέσα από την περιοχή.
Η χθεσινή ενδεκάδα: Σιούρτος, Καρακασίνας, Βαλάρης, Τρουβάς, Παπαθανασίου, Πέτρου, Μαγαλιός, Ντίνας, Μυλωνάς, Νασιάκος, Ανυφαντάκος.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου