Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1-3 (ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ)


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: 1ο  ΦΙΛΙΚΟ  ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Γέμισε κόσμο πάλι το Δημοτικό Στάδιο Παλαμά για δεύτερη φορα μέσα σε τέσσερις μέρες. Είχε προηγηθεί το 1ο Τουρνουά  Ποδοσφαίρου της Ακαδημίας που έγινε το Σάββατο και εχθές ήταν το φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Αρκετός  κόσμος όλων των ηλικιών βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις προσπάθειες των παλιών άσων....
Κάποιοι με μερικά κιλά παραπάνω, κάποιοι με λιγότερα μαλλιά αλλά όλοι με μεγάλη διάθεση μπήκαν στο γήπεδο και έδειξαν ότι το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν. Νέα παιδιά είδαν τις παλιές δόξες του Παλαμά και της Καρδίτσας τους οποίους πολλοί δεν  πρόλαβαν να τους δουν  αγωνιζόμενους. Παρόντες όμως ήταν και πολλοί παλιοί φίλαθλοι (οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν αποκοπεί από το γήπεδο) που αναπόλησαν παλιές καλές εποχές βλέποντας τους βετεράνους να «ζωγραφίζουν » στο χορτάρι. Το τελικό αποτέλεσμα (το οποίο βεβαίως δεν έχει σημασία) ήταν 1-3 υπέρ της Αναγέννησης. Και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Β. Ζάγγος ενώ για την ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε ο Ντίνος Καρακώστας.
*Το παρόν έδωσε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή προεξάρχοντος του Δημάρχου κ. Πατσιαλή
*Παρών και ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με μεγάλες στιγμές της ομάδας Μάκης Αβραμόπουλος, που δεν σταμάτησε να χαιρετά και να μιλά με παλιούς γνωστούς και φίλους.
*Δυστυχώς λίγο τα χρόνια που πέρασαν , λίγο η αποχή από την ενεργό δράση, είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Α. Τσερέπη (υπάρχει φόβος για ζημιά στον αχίλλειο τένοντα) και του Χ. Τσέργα (θλάση στον δικέφαλο).

Οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου Παλαμά που συμμετείχαν στο χθεσινό φιλικό:

1. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
2. ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
3. ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΛΑΚΗΣ
4. ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
5. ΝΤΑΝΤΑΛΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
6. ΜΑΝΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)
7. ΜΠΑΚΡΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
8. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
9. ΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
10. ΜΠΟΥΤΑΣ ΜΑΝΘΟΣ
11. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΚΗΣ
12. ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΣ ΣΑΚΗΣ
13. ΛΑΙΝΑΣ ΡΟΥΛΗΣ
14. ΓΚΑΝΔΡΗΣ ΣΑΚΗΣ
15. ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΣΑΚΗΣ
16. ΒΗΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
17. ΤΡΟΥΒΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
18. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΝΤΙΝΟΣ
19. ΤΣΕΡΕΠΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
20. ΜΑΝΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
21. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΣΑΚΗΣ
22. ΝΙΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
23. ΜΑΛΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
24. ΜΑΝΤΕΣ ΣΑΚΗΣ
25. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
26. ΝΑΣΙΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
27. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
28. ΣΚΟΥΡΑΣ ΣΑΚΗΣ
29. ΚΑΚΑΛΑΜΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
30. ΦΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
31. ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
32. ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
33. ΤΖΙΦΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
34. ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΙΑΣΩΝ
35. ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
36. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
37. ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΤΑΚΗΣ.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο το χθεσινό φιλικό:






























1 σχόλιο:

  1. ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ κ. ΤΣΕΡΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΓΚΑΖΟΥΝΗ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΟΧΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΛΑΙΧΩΝ. Η ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ?ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ?ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΕΝΝΟΩ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή