Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

"ΠΡΩΤΗ" ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ξεκίνησε το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρομήτου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΚ για την σεζόν 2011-12.
Η επίσημη πρώτη, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. , αλλά και αρκετών φιλάθλων.
Ο προπονητής Αλέκος Γκαζούνης μίλησε στους παίκτες,καλοσωρίζοντας τα αρκετά νέα πρόσωπα και ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.Εκ μέρους της Διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος Γιώργος Πάσχος ο οποίος με τη σειρά του καλοσώρισε τους νέους ποδοσφαιριστές και έθεσε τους στόχους της ομάδας για την νέα περίοδο που είναι πρώτα η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα απο αυτό να έρθει και η άνοδος στην Α' κατηγορία.Σαν δεύτερος στόχος και το μεγάλο στοίχημα για την νέα διοίκηση τέθηκε η κατασκευή του νέου γηπέδου με όλες τις δυσκολίες που υφίστανται.   
Να σημειωθεί ότι το παρόν στη σημερινή πρώτη, έδωσαν συνολικά 20 παίκτες, με δικαιολογημένους απόντες άλλους 5 παίκτες.
Γενικότερα υπήρχε κλίμα αισιοδοξίας και χαμόγελα από όλους, δείγμα της πεποίθησης που υπάρχει ότι η ομάδα θα καταφέρει φέτος να κάνει πρωταθλητισμό στην κατηγορία.
Η εκγύμναση ξεκίνησε με τρέξιμο και ακολούθησαν οι καθιερωμένες ασκήσεις τακτικής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα, το οποίο διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση με ώρα έναρξης την 19:00.Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την ιδια ώρα την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα υπάρχει ρεπό.
Φωτογραφίες από τη σημερινή πρώτη του Ατρομήτου:









2 σχόλια: