Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ 2-4

Μία ακόμη νίκη έκανε η ομάδα μας αυτή τη φορά σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στην έδρα του Α.Ο. Ελπίδα Αγίου Γεωργίου με σκορ 4-2.Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με απ'ευθείας χτύπημα φάουλ του Παν. Γραββάνη στο 25' και ισοφάρισε ο Γιώργος. Μαγαλιός σε 1-1 στο 42' με προβολή.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος προηγήθηκε 2-1 με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Ασίμ και εκτέλεσε ο Κ. Νασιάκος στο 60'.Το 3-1 πέτυχε με σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή ο Στ. Γιώτας στο 65' ,μείωσαν οι γηπεδούχοι στο 70' σε 3-2 και το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 82' με δυνατό σουτ του Βαγγ. Τρουβά αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες αφού είχε πολύ ζέστη για την εποχή αλλά και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση.

Ο κόουτς του Ατρομήτου Αλέκος Γκαζούνης ξεκίνησε το μάτς με τούς:
Πατσιαλή Θωμά , Μούσα Έντι , Ανυφαντάκος Βασίλης , Πέτρου Στράτος , Μαγαλιός Κώστας , Μητσογιάννης Ηλίας , Παλιγιάννης Ευριπίδης , Τρουβάς Βαγγέλης , Νασιάκος Κώστας , Μαγαλιός Γιώργος , Μουλάϊ Ασίμ. 
Έπαιξαν και οι : Γιώτας Στέφανος , Μαγαλιός Νεκτάριος , Πολύζος Γιάννης , Ζητούνης Βαγγέλης. 

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με προπόνηση σήμερα στις 19:00 στο στάδιο , ρεπό το Σάββατο και ακολουθεί την Κυριακή στις 17:00 το τελευταίο φιλικό παιχνίδι  πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε. Ψαθοχώρας στο Στάδιο Παλαμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου