Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλη νίκη!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ατρομήτου μετά το ατυχές αποτέλεσμα (1-1) της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα του Π.Α. Σοφάδων.Για την 14η αγωνιστική νίκησε δίκαια 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α.Ο. Προδρομιακό και τον πλησίασε στους 2 βαθμούς.Η ομάδα του Παλαμά έπαιξε κατα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και ικανοποίησε τους πολλούς Παλαμιώτες φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Το σκόρ άνοιξε στο 44' ο Ασήμ Μουλάϊ με φοβερό μονοκόμματο σούτ στην κίνηση και το 2-0 έκανε με όμορφη εκτέλεση φάουλ στο 78' ο Κώστας Νασιάκος.

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Πατσιαλής Θωμάς ,Τρουβάς Βαγγέλης(30' λ.τ. Μαγαλιός Γιώργος) , Μούτσα Έντι , Πέτρου Στράτος , Παλιγιάννης Ευρυπίδης , Μαγαλιός Νεκτάριος , Ανυφαντάκος Βασίλης , Μαγαλιός Κώστας , Νασιάκος Κώστας  , Μουλάϊ Ασίμ , Φαλάγγας Βαγγέλης(45' Ντίνας Γιάννης).
Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Α.Ε. Καππαδοκικού.

* Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Ατρομήτου λίγο πριν βγούν απο τα αποδυτήρια για την προθέρμανση....Ένας παλιός γνώριμος και πολύ αγαπητός άνθρωπος(για τις παλιοσειρές της ομάδας) μπήκε μέσα και μοιράζοντας τσίχλες (όπως συνήθιζε να κάνει παλιά) προέτρεψε τους παίκτες να κερδίσουν το πολύ σημαντικό χθεσινό μάτς και γι' αυτόν. Ήταν ο επι χρόνια φροντιστής του παλιού γηπέδου του Ατρομήτου Θανάσης Πάσχος. 'Ήταν ότι καλύτερο να ανέβει η ψυχολογία και αυτοπεποίθηση της ομάδας στα ύψη.Χαρακτηριστική η εικόνα που μετά το 1-0 ΟΛΟΙ οι παίκτες έτρεξαν στη γωνιά που στεκόταν και παρακολουθούσε το ματς για να του αφιερώσουν το γκολ.

Μερικές φώτο απο το χθεσινό παιχνίδι:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου