Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ - ΑΟ ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΥ

Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γήπεδα 5χ5 στον Παλαμά ανάμεσα στα Παιδικά και Junior τμήματα των δυο ομάδων.
Η καλοκαιρία βοήθησε ώστε να γίνουν δυο πολύ καλά παιχνίδια και οι μικροί αλλά και όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες να ευχαριστηθούν  το ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά τα αποτελέσματα στον αγώνα μεταξύ των παιδικών τμημάτων επικράτησε η ομάδα του Πετροπόρου με σκόρ 9-6 , ενώ στο άλλο μάτς (που έγινε την ίδια ώρα) οι Juniors του Ατρομήτου επικράτησαν με σκορ 6-4.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Πετρόπορου που ενώ πρόκειται για ένα μικρό χωριό , εντούτοις δίνουν μεγάλη σημασία στα τμήματα υποδομής και απασχολούν περίπου 25 παιδιά.Ευχαριστούμε που ήρθαν στον Παλαμά για το παιχνίδι και ελπίζουμε σύντομα να ανταποδώσουμε.

*Άυριο στις 11:00 αγωνίζεται το Προπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας μας εκτός έδρας με αντίπαλο την Νεφέλη Καλλιθήρου στα παίσια της 10ης αγωνιστικής .

*Το ερχόμενο Σάββατο 24/03 ξεκινά και το πρωτάθλημα των Junior's (2001-02) και η Ακαδημία μας θα δώσει και εκεί το παρών.Πρώτο παιχνίδι με τον ΑΣ Σοφάδων στο γήπεδο 5χ5 στον Παλαμά στις 19:30.

Ακολουθούν φώτο απο τα σημερινά παιχνίδια:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου