Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΜΙΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-1 (ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ)


Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μικτή ομάδα Προπαιδων της Καρδίτσας κερδίζοντας χθές Κυριακή 08/04/2012 την αντίστοιχη Μικτή Θεσσαλίας με σκορ 0-1,
σε αγώνα που διεξήχθει στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Τρια ταλέντα της Ακαδημίας του Ατρομήτου συμπεριλήφθηκαν απο τους ενωσιακούς προπονητές στην αποστολή της ομάδας και μάλιστα αγωνίστηκαν και οι τρείς συνεισφέροντας στην νίκη της καρδιτσιώτικης ομάδας.



Πρόκειται για τον Γεώργιο Πετρόπουλο (ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα σαν επιθετικός και αντικαταστάθηκε λόγω κούρασης στο ημίχρονο) , τον  Κωνσταντίνο Καραμήτρο (μπήκε στο ημίχρονο αλλαγή και αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ-χαφ) και τον Ευάγγελο Παπαντίνα αγωνίστηκε 15' σαν αμυντικό χαφ).


Αποτελεί σίγουρα ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο το γεγονός οτι μετά απο πολλά χρόνια κάποιοι νεαροί παίκτες απο τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του Ατρομήτου επιλέγονται στην Μικτή Καρδίτσας , εκπροσωπούν επάξια το ποδόσφαιρο του Παλαμά και αποτελούν παράδειγμα και για τα υπόλοιπα συνομήλικα αλλα και τα μικρότερα παιδια της Ακαδημίας. 











2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή