Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2011-12

Από τον προπονητή του Ατρομήτου Αλέκο Γκαζούνη λάβαμε και αναρτούμε -για τους λάτρεις της στατιστικής- στατιστικά στοιχεία της αγωνιστικής σεζόν που πέρασε που αφορούν τους σκορερς της ομάδας , συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος , συμμετοχές σε προπονήσεις καθώς και την πορεία της ομάδας στο κύπελλο όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά......






20 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΘΗΚΕ?ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΑΘΛΕ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΓΑΛΤΗΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ Δ.Σ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΟΕΟΕΟΕ(Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file thn omada thn anebasane oloi mazi k oxi enas.gi auto einai omada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι προφανές από αυτά που γράφεις ότι ή έχεις μακρινή σχέση με το ποδόσφαιρο ή κάτι άλλο θές να "περάσεις"...(και μάλλον καταφέρνεις το εντελώς αντίθετο!)

      Διαγραφή
    2. Η μαλακία και το δούλεμα εκεί στον Παλαμά βλέπω πάει σύννεφο! Καθόλου τυχαίο που τόσα χρόνια κινήστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

      Διαγραφή
    3. ...Και αν δεν ήταν η ορισμένη αρχηγάρα ίσως η ομάδα να είχε υγεία και να ήταν απο χρόνια στο Α' τοπικό...αλλά...

      Διαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΕ ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.28000 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ,20000 ΓΚΟΛ,62000 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλώντας στην εντελώς "απ' έξω" απ' τα δρώμενα του Ατρομήτου αλλά και του Παλαμά γενικότερα, δεν περίμενα τέτοια "θεοποιήση" ενός παίχτη σε μια ομάδα Ερασιτεχνικού επιπέδου, χωρίς να αποτελεί μομφή ή ειρωνία αυτό... Μπορεί κάποιοι παίκτες να προσφέρουν περισσότερο σε μια ομάδα αλλά μάλλον φίλε ανώνυμε, χάνεις την έννοια της "ομάδας", "ένωσης" αλλά και ειδικότερα του "Συλλόγου" στα αρχικά του Ατρομήτου! Και επειδή "ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ" ας ιδρύσει μια "ομάδα" (από έναν, τι ομάδα είναι;) "Νασιάκος" (ζητώ συγγνώμη από τον άγνωστο προς εμένα κο Νασίακο που τον αναφέρω, απλά copy-paste το όνομα του κάνω από τα λεγόμενα του φανατικού θαυμαστή του) και ας παίζει μόνος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν κάνω λάθος ο "Ατρόμητος" ιδρύθηκε το 1952......απλά αναρωτιέμαι.....αν αρχή και τέλος μιας ομάδας είναι ένας και μόνος παίκτης τότε γιατί δεν έπαψε προ πολλού να υφίσταται ως σωματείο;Ας κάνουν ορισμένοι μια αναδρομή ή να μάθουν ποιοι και με τι αγωνιστική αξία παίκτες έχουν αγωνιστεί στην ομάδα του Παλαμά και θα αντιληφθούν ότι παίκτες πέρασαν τέλειωσαν την καριέρα τους αλλά Α.Σ. Ατρόμητος εξακολουθεί να υπάρχει.Βέβαια αυτό που ουσιαστικά κρύβεται πίσω από την "θεοποίηση" του αξιότιμου ποδοσφαιριστή "Νασιάκου" είναι μια προσωπική εμπάθεια προς τον προπονητή της Ομάδας.Ας αναλογιστούμε λίγο ποιος είναι ο Αλέκος Γκαζούνης, ποια η προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα του Παλαμά.....Α.Σ. Ατρόμητος-Γ.Σ. Τιτάνες-Στίβος Παλαμά (όπου αναδείχθηκε ο Κώστας Κούμπος κ.λ.π για τον οποίο ελπίζω να γνωρίζετε τι έπραξε ως αθλητής προπονούμενος υπό άθλιες συνθήκες).....Είμαι από εκείνους που έζησαν από κοντά τον Α.Σ. Ατρόμητο να κάνει την εκπληκτική πορεία στην Δ' Εθνική την χρονιά που έχασε την άνοδο για κάποιους εξωγηπεδικούς λόγους στην Γ' Εθνική και "Νασιάκο" δεν θυμάμαι τότε να υπήρχε τότε στο Σωματείο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ, Ο ΜΑΓΑΛΙΟΣ , Ο ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΛΠ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΛΟΙ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ.Ε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ.ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ειναι σωστο να βριζεις στο blog αλλα τετοιο επιπεδο εχεις.Οποιος και αν ειναι ο ανωνυμος τι βριζεις?Αφου σε ξερουν ολα τα χωρια τωρα θα σε μαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!!!ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ.ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ.Η ΠΡΩΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρωτη φορα μπαινω και διαβαζω το τι γραφει ο καθεναs.ψυχραιμια τοπικο παιζουμε!το να μπαινει και να γραφει ο καθεναs ανωνυμα δεν ειναι σωστο και αυτο δεν ειναι υγεια.....!!την ομαδα την αναιβασαμε ολοι!!!
    Νασιακος Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....Μετά την ΕΠΩΝΥΜΗ τοποθέτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή της ομάδας παρακαλώ να λήξει εδώ η ανταλλαγή ανούσιων (ανώνυμων και επώνυμων) σχολίων που δεν προσφέρουν κάτι θετικό στην ομάδα και αφορούν το συγκεκριμένο πρόσωπο. Οποιοδήποτε παρόμοιο σχόλιο δεν θα εγκρίνεται προς δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή