Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πανηγυρική επιστροφή του Ατρομήτου Παλαμά στην Α' Ερασιτεχνική


Έπεσε χθές η αυλαία του πρωταθλήματος της Β' Ερασιτεχνικής, με την πόλη του Παλαμά να πανηγυρίζει 
την άνοδο της ιστορικής ποδοσφαιρικής της ομάδας στην Α' Ερασιτεχνική.Σε ένα διαδικαστικού περισσότερο χαρακτήρα παιχνίδι οι πράσινοι κέρδισαν με σκορ 4-3 την φιλοξενούμενη ομάδα του Καππαδοκικού που ήταν βαθμολογικά αδιάφορη καθώς είχε απο καιρό εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία της νέας περιόδου.
Σημαντικότερα όμως απο αυτό καθ'αυτό το  παιχνίδι ήταν όσα έγιναν πρίν αλλα και μετά.Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή.........

  • Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθές το μεσημέρι (15:45) ανάμεσα στο Παιδικό-Προπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Ατρομήτου και το Παιδικό τμήμα του Ενιππέα Ιτέας με τελικό σκορ 1-2, που αποτέλεσε την καλύτερη εισαγωγή πριν το παιχνίδι Ατρόμητος-Καππαδοκικό, καθώς οι φίλαθλοι του Παλαμά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε δράση τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών που έρχεται απο πίσω και σε 3-4 χρόνια θα είναι έτοιμοι να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ευχαριστούν και μέσα απο το blog τους ανθρώπους του Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έφεραν το Παιδικό τμήμα του Ενιππέα για να γίνει το φιλικό.











  • Η σημαντικότερη στιγμή όμως του χθεσινού απογεύματος ήταν όταν πρίν την σέντρα του παιχνιδιού Ατρόμητος-Καππαδοκικό, οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστέςτων δυο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο και παρατάχθηκαν στο κέντρο για να χαιρετήσουν τους φιλάθλους συνοδευόμενοι απο τους λιλιπούτειους άσους των μικρότερων τμημάτων της Ακαδημίας (Projunior - Mini Junior) ηλικίας απο 5 εως 9 ετών, οι οποίοι σίγουρα θα θυμούνται αυτές τις στιγμές για πολλά χρόνια!!




























  • Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα όπως ήταν φυσικό η όλη εορταστική ατμόσφαιρα επηρέασε τους παίκτες του Ατρομήτου που μπήκαν πολύ χαλαρά στο παιχνίδιμε συνέπεια το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου να είναι 0-1!!.Στην επανάληψη όμως ο Ατρόμητος ισσορόπησε το παιχνίδι και σε συνδυασμό με το οτι το Καππαδοκικό έπαιζε με αρκετά νέα παιδιά κατάφερε να γυρίσει το μάτς σε 4-1 (Νασιάκος 51' , Μαγαλιός 58'΄, Φαλάγγας 71' & 77').Μετα υπήρξε και μπάλι μια -γενική- χαλάρωση με το Καππαδοκικό να σκοράρει άλλα 2 γκολ για να φτάσουμε στο τελικό 4-3.




















  • Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες, τον προπονητή και τους φιλάθλους να πανυγυρίζουν έξαλλα την πολυπόθητη άνοδο με το απαραίτητο σε τέτοιες περιστάσεις "μπουγέλωμα" απο τις δεκάδες σαμπάνιες που άνοιξαν!


















*Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το χθεσινό τελευταίο παιχνίδι της σεζόν,ανάμεσά τους φυσικά και πολλοί γονείς απο τα παιδιά της Ακαδημίας.


**Αξέχαστη θα μείνει σίγουρα η χθεσινή μέρα και για τρείς ποδοσφαιριστές-σημαίες του Ατρομήτου που μπήκαν στο γήπεδο συνοδευόμενοι απο τα παιδιά τους-μέλη 
της Ακαδημίας.Ο Στράτος Πέτρου απο τον 6χρονο Θανασάκη , ο Βασίλης Ανυφαντάκος απο την 5χρονη Γεωργία και ο Γιάννης Ντίνας (που φόρεσε τιμητικά και τοπεριβραχιόνιο του αρχηγού στο τελευταίο?? επίσημο παιχνίδι της καριέρας του) απο τον 7χρονο Χαράλαμπο.


***Με τη λήξη του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου φόρεσαν φανέλες που είχαν γίνει παραγγελία ειδικά για τον χθεσινό αγώνα και έγραφαν :
Ατρόμητος Παλαμά - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2011-12.Μετά το τέλος και των πανυγηρισμών οι παίκτες μοίρασαν τις φανέλες(οι περισσότεροι τουλάχιστον) στους φιλάθλους.

****Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συγκέντρωση της ομάδας στο κοσμικό κέντρο "ΠΕΥΚΑΚΙΑ" ,ιδιοκτησίας του Βύρων Μουτσιανίδη που είναι εκ των χορηγών της ομάδας,
όπου παρεβρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίροντας τους παίκτες και τον προπονητή για την επίτευξη της ανόδου.
Στο τραπέζι παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Kος Παλάσκας συνοδευόμενος και απο αλλα μέλη της Ένωσης. 








*****Την Τετάρτη ο Ατρόμητος θα συμμετέχει σε ενα φιλικό παιχνίδι-φιέστα στον Αγιο Γεώργιο ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της τοπικής ομάδας που θα 
γιορτάσει έτσι την άνοδο της στην Α' Ερασιτεχνική.

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Φοίνικα...Η αλήθεια είναι οτι σε όλο αυτή την διαδρομή των τελευταίων 2 χρόνων,ειδικά σε οτι αφορά το blog,έχεις συμβάλει τα μέγιστα..ξέρεις εσύ!!

      Διαγραφή
    2. Όρεξη να έχουμε, ιδέες να δίνεις και να το παλεύουμε για πολλά χρόνια ακόμα!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α΄.ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ.ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΧΑΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Δ.Σ , ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε ΦΙΛΑΘΛΕ...
      Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου θα δοθούν με ειδική ανάρτηση -που θα ανέβει ίσως και αύριο- με αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που έδωσε στο blog μας ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Γκαζούνης και αφορούν αγώνες,προπονήσεις,σκορερς,γκολ και άλλα...

      Διαγραφή
  4. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΑΛΑΜΑ24 Απριλίου 2012 στις 12:43 π.μ.

    ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΑΛΑΜΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΤΑΝΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή