Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο Διγενής Νεοχωρίου κατέκτησε το κύπελλο στο 1ο Τουρνουά Κ. Θεοδώρου


Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Διγενής Νεοχωρίου στο 1ο Τουρνουά Κ. Θεοδώρου που διεξήχθη χθές (16/5/2012) στo Δημοτικό Στάδιο Φαρκαδόνας Κ. Θεοδώρου – Απ. Οικονομούλας στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι ομάδες της Δήμητρας/Απόλλων, ο Ατρόμητος Παλαμά και φυσικά η διοργανώτρια ομάδα Α.Ε. Φαρκαδόνας.



Ο Διγενής άφησε την Α.Ε.Φ. δεύτερη αφού κέρδισε τον τελικό 4-3 στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια του τελικού να  βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με 1-1. Στον μικρό τελικό η Δήμητρα/Απόλλων κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο Παλαμά και τον άφησε στην τελευταία θέση του τουρνουά.





Στα πρώτα παιχνίδια, το Νεοχώρι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό νικώντας 3-1 στα πέναλτι τη Δήμητρα, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν κάποιο τέρμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα, και η Α.Ε.Φ. ακολούθησε νικώντας 1-0 τον Ατρόμητο.


 Το απόγευμα ξεκίνησε με απονομή πλακετών από τη Διοίκηση της Α.Ε.Φ. στις ομάδες που συμμετείχαν, καθώς επίσης και προς τον κ. Νίκο Θεοδώρου για την πολυετή συνεισφορά του στο σύλλογο, και στον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Τοιούτιο, ως ο πολυτιμότερος παίχτης της αγωνιστικής χρονιάς 2011-2012. Τον κ. Νίκο Θεοδώρου βράβευσαν με τη σειρά τους  η διοίκηση του Διγενή και οι αρχηγοί των ομάδων κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο του αδικοχαμένου Κ. Θεοδώρου, εις μνήμη του οποίου έγινε το τουρνουά.

             




Οι παίχτες της Φαρκαδόνας φορούσαν φανέλες με το επίθετο Θεοδώρου και το νούμερο 4 στην πλάτη, το νούμερο δηλαδή που φορούσε ο Κώστας, το οποίο από τον Σεπτέμβρη του 2006 έχει αποσυρθεί από τη φανέλα της Α.Ε.Φ.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Φαρκαδόνας ευχαριστεί τις ομάδες και τις Διοικήσεις αυτών, καθώς επίσης και τους Διαιτητές Γρατσάνη Βαγγέλη, Μάμαλη Βαγγέλη και Μανασή Νίκο που ανταπεξήλθαν  στο κάλεσμα με χαρά και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά

2 σχόλια: