Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Τελευταία συμμετοχή της Ακαδημίας σε τουρνουά για φέτος

Γεμάτη ποδόσφαιρο ήταν η χθεσινή μέρα για την Ακαδημία μας η οποία συμμετείχε στο τελευταίο της τουρνουά για φέτος καθώς την άλλη εβδομάδα ολοκληρώνονται οι προπονήσεις.Το απόγευμα η αποστολή αναχώρησε για την Καρδίτσα με όλα τα τμήματά της (Παιδικό,Προπαιδικό,Junior,Projunior και Minijunior) με τα λεωφορεία του Δήμου.
Στους αγώνες που ξεκίνησαν στις 19:00 το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν στις 20:30 (στα γήπεδα 5χ5 του κ. Μπουντόλου) συμμετείχαν επίσης τμήματα των Ακαδημιών του Πλαστήρα και του Αστέρα.Τα αποτελέσματα (που έχουν βεβαίως την ελάσσονα σημασία) ήταν νίκες για τα τμήματα Junior και Projunior και ήττες για τα τμήματα Προπαιδικό και Minijunior. 
Τα παιχνίδια παρακολούθησαν πολλοί Παλαμιώτες γονείς (που ακολούθησαν την αποστολή με τα ΙΧ τους) , μέλη του Δ.Σ. του Ατρομήτου καθώς και πλήθος κόσμου απο τις άλλες ομάδες. 
Το τελευταίο ραντεβού των τμημάτων της Ακαδημίας είναι για την προσεχή Τρίτη 19/06/2012 που θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και θα ανανεωθεί το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο .
Με το τέλος των αγωνιστικών εκδηλώσεων και μετακινήσεων των τμημάτων της Ακαδημίας θα θέλαμε μέσα από blog να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Κώστα Πατσιαλή για την διάθεση των λεωφορείων του Δήμου και κυρίως τους οδηγούς Δημήτρη Πετρόπουλο ,  Βάιο Μαργαριτόπουλο , Θανάση Νταβαντζίκο και Γιάννη Καλόγηρο που ανταποκρίνονταν πάντα στο κάλεσμά μας και μετέφεραν με ασφάλεια τους μικρούς ποδοσφαιριστές.
Ακολουθούν φώτο και βίντεο απο τη χθεσινή μέρα :
Αναχώρηση της αποστολής για το τουρνουά από τις εγκαταστάσεις
της Ακαδημίας  με τα 2!! λεωφορεία του Δήμου 
Άφιξη στις εγκαταστάσεις  του Μπουντόλου στην Καρδίτσα
Φώτο μετά τα μάτς με την ευχαρίστηση να είναι φανερή στα πρόσωπα
των παιδιών της Ακαδημίας , από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου