Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Ξεκίνημα με ενθουσιασμό,φιλοδοξίες αλλα και χαμηλούς τόνους

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ανδρικής ομαδάς του Ατρομήτου Παλαμά στο νέο γήπεδο της ομάδας στον περιφερειακό Παλαμά-Φαρκαδόνας. 
Καινούριο γήπεδο,νέος και φιλόδοξος προπονητής,σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο,πολλοί νεαροί παίκτες, νέα πρόσωπα(8 μεταγραφές), αρκετοί "παλιοί" και έμπειροι παίκτες που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας,συνολικά 24 ποδοσφαιριστές (υπήρχαν και 3-4 δικαιολογημένες απουσίες),δημιούργησαν ενα κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας στον αρκετό κόσμο που παραβρέθηκε στην "πρώτη" της ομάδας. 
Εκ μέρους το Δ.Σ. μίλησε ο πρόεδρος Γιώργος Πάσχος,ο οποίος σύστησε και καλωσόρισε τους νέους παίκτες και ευχήθηκε σε όλους να βγει η χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς και η ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος προπονητής της ομάδας , ο Φώτης Στάμος, που ανέλυσε το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθηθεί ζητώντας συμμετοχή και πειθαρχία απο όλους τους παίκτες ώστε να δημιουργηθεί ενα ανταγωνιστικό σύνολο,μια "ομάδα" με όλη τη σημασία της λέξης.
Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται καθημερινά στις 18:00 στο Δημοτικό στάδιο Παλαμά. 

*Πλούσιο φωτορεπορτάζ  ΕΔΩ (απο την φωτογραφική του Προέδρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου