Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Τίτλοι τέλους για τον Βαγγέλη Τρουβά απο τον Ατρόμητο Παλαμά.

Την απόφασή του να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Βαγγέλης Τρουβάς στους ανθρώπους του Δ.Σ. της ομάδας.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής και υπεύθυνος-προπονητής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου γνωστοποίησε με δήλωσή του στο www.palamasport.gr  τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση :

" Έχοντας διανύσει πάνω  από 25 χρόνια αγωνιζόμενος στα γήπεδα (στην πλειοψηφία τους σε ανταγωνιστικό επίπεδο),  θεωρώ ότι έφτασε η ώρα να αποσυρθώ από το υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής.

Οι λόγοι είναι καθαρά  προσωπικοί και έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη χρόνου από την πλευρά μου, που δεν θα με άφηνε να συμμετέχω 100% στις υποχρεώσεις της ομάδας με φυσικό αποτέλεσμα να μην προσφέρω στον σύλλογο αγωνιστικά αυτά που θα ήθελα και μπορώ.

 Θεωρώ  ότι έχω προσθέσει από την πλευρά μου ένα λιθαράκι ώστε η  ομάδα που βρήκα πριν από τρία χρόνια που επέστρεψα να είναι τελματωμένη στην Β΄ κατηγορία και εντελώς απαξιωμένη, αυτή τη στιγμή να αποτελεί έναν οργανωμένο σύλλογο , με τμήματα υποδομής , με νέο γήπεδο και με ένα  πολυμελές Δ.Σ. αποτελούμενο από ανθρώπους που πασχίζουν για να ξανακερδίσει ο Ατρόμητος τον σεβασμό όλων.

Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παλαμά που αυτά τα τρία χρόνια με στήριξε πολύπλευρα (τόσο αγωνιστικά στην ανδρική ομάδα όσο κυρίως με το αγκάλιασμα που έκανε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου που δημιουργήσαμε με τον Στράτο Πέτρου).Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Ατρομήτου για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία δυο χρόνια (η οποία θα συνεχιστεί όσον αφορά την Ακαδημία) , για τον γενικότερο σεβασμό που μου έδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα ακόμη και τώρα στο τέλος αποδεχόμενοι στωικά την απόφασή μου να σταματήσω.

Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αγωνιστήκαμε μαζί αυτά τα τρία χρόνια (ειδικά για την περυσινή "γεμάτη" χρονιά) και φυσικά τον προπονητή και φίλο πλέον Φώτη Στάμο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε . Η παρουσία του αποτέλεσε εγγύηση για να ανέβει επίπεδο οργανωτικά και αγωνιστικά η ομάδα.¨

*Και επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και ύστερα το χούι του το πιθανότερο είναι ο Βαγγέλης Τρουβάς να αγωνιστεί του χρόνου – σε πολύ χαμηλότερο βέβαια επίπεδο – στην Β’ ερασιτεχνική και τον Αστήρ Βλοχού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου