Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση αποχώρησης των υπεύθυνων προπονητών της Ακαδημίας του Ατρομήτου.


"Πριν από τέσσερα χρόνια τέτοια εποχή δημιουργήσαμε την Ακαδημία του Ατρομήτου Παλαμά και ζητήσαμε από τους γονείς να μας εμπιστευθούν τα παιδιά τους για να τους διδάξουμε ποδόσφαιρο. Δώσαμε έτσι "σάρκα και οστά" σε ένα όραμα που είχαμε να μαζέψουμε τα δεκάδες παιδιά της περιοχής που μέχρι τότε έπαιζαν στις γειτονιές και τις περιφέρειες και να δημιουργήσουμε κάτι οργανωμένο. Η ανταπόκριση γονέων και παιδιών ήταν κάτι παραπάνω από θετική και έτσι τέσσερα χρόνια τώρα διδάσκουμε ποδόσφαιρο σε περίπου εκατό (100) παιδιά κάθε χρονιά. 
 
Δυστυχώς όμως όλα τα ωραία στην ζωή έχουν ένα τέλος και αυτό το υπέροχο ταξίδι των τεσσάρων τελευταίων χρόνων τελειώνει εδώ καθώς μερικές αξίες στη ζωή για μας είναι αδιαπραγμάτευτες. 
 
Σοβαροί λόγοι ευθιξίας και αξιοπρέπειας μας αναγκάζουν να ανακοινώσουμε το τέλος της ενασχόλησης μας με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Αποχωρούμε έχοντας την συνείδηση μας πεντακάθαρη και αφήνουμε στους όποιους συνεχιστές αυτού του οράματος (γιατί επιβάλλεται να υπάρξει συνέχεια) μια τεράστια κληρονομιά εκατό παιδιών και την υποχρέωση να τη διατηρήσουν σε αυτά τα επίπεδα.
 
Θέλουμε να πούμε ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους γονείς, για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή που δείξατε  προς τα πρόσωπα μας αυτά τα 4 χρόνια φέρνοντας τα παιδιά σας στην Ακαδημία του Ατρομήτου που με πολύ κόπο και μεράκι δημιουργήσαμε ολομόναχοι από το μηδέν. Τέλος ευχαριστούμε και όλους όσους σε αυτή την διαδρομή μας στήριξαν οικονομικά και κυρίως ηθικά."
                                                      
                            Με εκτίμηση
                               Βαγγέλης Τρουβάς & Στράτος Πέτρου
                        Διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου (UEFAB’)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου