Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Εκδρομή σε Περτούλι - Ελάτη για την Ακαδημία

Εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου και στην μαγευτική Ελάτη πραγματοποίησε η Ακαδημία του Ατρομήτου Παλαμά την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους Στράτο Πέτρου και Βαγγέλη Τρουβά αναχώρησαν από το γήπεδο 5χ5 του Παλαμά στις 09:00 το πρωί με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου.
Αν και είχε μέρες να χιονίσει και η θερμοκρασία ήταν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα οι πλαγιές είχαν αρκετό χιόνι γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά.
Εκεί η Ακαδημία παρέμεινε για 2 ώρες κατά την διάρκεια των οποίων οι μικροί έκαναν βόλτα με το τελεφερίκ μέχρι την κορυφή και καταβάσεις από τις πλαγιές του βουνού με τα διαφόρων τύπων έλκηθρα.
Μετά τις δραστηριότητες η αποστολή κατέβηκε λίγο έξω απο την Ελάτη όπου έφαγε σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.
Μετά και το φαγητό ακολούθησε ξενάγηση στα γραφικά σοκάκια της Ελάτης και ρόφημα σε καφετέρια.
Όλα τα παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμένα (για αρκετα απο αυτά ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε τέτοιες δραστηριότητες) και ¨υποχρέωσαν¨ τους προπονητές τους να δεσμευθούν οτι θα το επαναλάβουν!
*Η Ακαδημία ευχαριστεί τον Δήμο Παλαμά και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κο Τατσιό-Πέτρου Θωμά όπως και τους οδηγούς του Δήμου για τις διευκολύνσεις που παρέχουν όσον αφορά τις μετακινήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας στις διάφορες δραστηριότητες της.
Φωτογραφίες απο την εκδρομή μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 
* Η Ακαδημία του Ατρομήτου Παλαμά εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά και ενα ειρηνικό και δημιουργικό 2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου