Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Εντός έδρας ήττα για το Παιδικό του Ατρομήτου (Ατρόμητος-Εθνικός Καρδίτσας 1-3)

Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε σήμερα το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Ατρομήτου από το αντίστοιχο του Εθνικού Καρδίτσας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής το Παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.

Μετά από πολύ καιρό (λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος)οι μικροί του Ατρομήτου έπαιξαν επίσημο παιχνίδι (το προηγούμενο ήταν στις 08/12/2012!).
Η ομάδα του Ατρομήτου έπαιξε έχοντας πολλές απουσίες για διάφορους λόγους (Παπανικολάου,Σιαμέτης,Μεντής,Κουβαράς,Τρουβάς,Αντωνίου,Γιολδάσης,Κωσταρέλος,Καρακώστας και Αρχοντούλης) και έτσι μετά βίας συμπλήρωσε ενδεκάδα.Σε συνδυασμό και με την καλή ομάδα που είχαν να αντιμετωπίσουν,το έργο των γηπεδούχων ήταν εξ' αρχής πολύ δύσκολο.

Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με τους φιλοξενούμενους να είναι φανερά ανώτεροι σε όλο το πρώτο μέρος,να πετυχαίνουν τρία γκολ σε 4 λεπτά (17' Καντερές,19' Καραπήτας και 21' Καλτσάς), με τον Κώστα Τσαρούχα να επεμβαίνει σωστά σε άλλες τόσες περιπτώσεις.
Και ενώ όλοι περίμεναν ότι η κούραση (καθώς είχε πολύ ζέστη) και η μη δυνατότητα αλλαγών θα κατέβαλλε τους μικρούς του Ατρομήτου,αυτοί τα πήγαν πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο,έπαιξαν στα ίσα τον (πολύ καλό)
αντίπαλό τους και κατάφεραν να πετύχουν και ένα παλικαρίσιο γκολ με τον Γιώργο Πετρόπουλο, όταν στο 50' εκμεταλλεύθηκε την έξοχη μπαλιά τρύπα του Δημήτρη Δασκαλόπουλου,έμεινε όρθιος από το μαρκάρισμα του Μπαθρέλλου και πλάσαρε εύστοχα τον Μπαντή γράφοντας το τελικό 1-3.

Την επόμενη αγωνιστική (11η) ο Ατρόμητος αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Νεφέλη Καλλιθήρου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λευτέρης Κλησιάρχης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Τσαρούχας Κ.,Σακελλαρίου Η.,Θεοχάρης Ε.,Ψαρρής Α.,Λαϊνάς Β.,Μαντές Κ.,Πράπας Θ.,Πετρόπουλος Γ.,Μπλουγουράς Κ.,Δασκαλόπουλος Δ.,Παπανικολάου Κ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ : Μπαντής,Ζιάκανος,Μπόλτσης,Σπυριδώνης,Κούλα,Καρατενούτο,Καραπήτας,Καντερές,Neshi,Καλτσάς,Κορώνης,.
'Επαιξαν και οι Μονέ,Ντάτσι,Κατσίγιαννης,Κακαρδάκος,Δελλής,Κωτούλας και Μπαθρέλλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου