Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ήττα με πολλά παράπονα για Ατρόμητο.

Την ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος στο γήπεδο της Φαναρίου με 3-2 από τον Αστέρα και πέταξε στα σκουπίδια μια σπουδαία εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες στο πρώτο ημίχρονο.

Από την αρχή ο Ατρόμητος έδειξε την διάθεση να καθαρίσει νωρίς τον αγώνα και μπήκε δυνατά κλείνοντας τον Αστέρα στην περιοχή του. Στο 23΄ μετά από θαυμάσιο συνδυασμό, Κυριακόπουλου-Γκόβαρη, οι οποίοι με δύο μπαλιές από την άμυνα του Ατρομήτου έκρυψαν την μπάλα και ο τελευταίος πάσαρε υποδειγματικά στον Γάτσο, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ, νίκησε τον πολύ καλό Θεολόγη και έκανε το 0-1, μέσα σε αποθέωση από τους πολλούς Παλαμιώτες που ήταν στο γήπεδο. Ήταν ένα υπέροχο γκολ που δύσκολα βλέπεις σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ο Ατρόμητος πήρε αέρα από το γκολ και συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ και να καθαρίσει τον αγώνα. Ο νόμος όμως του ποδοσφαίρου επαληθεύθηκε για άλλη μια φορά. Όταν δεν μπορείς να πετύχεις γκολ, μοιραία το δέχεσαι. Έτσι στο 42΄ δέχθηκε την ισοφάριση. 


Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο. Ασύνδετη, γεμάτη νεύρα και καμία σχέση με την ομάδα πρότυπο του α΄ ημιχρόνου. Έτσι επόμενο ήταν να δεχθεί το γκολ στο 63΄κι αυτό από ανύποπτη φάση.Το γκολ, αφύπνισε λίγο τους παίκτες οι οποίοι, κατόρθωσαν στο 78΄, να ισοφαρίσουν με πέναλτι του κορυφαίου του γηπέδου Κυριακόπουλου, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μετούσι που ανετράπη στη περιοχή. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Ατρόμητος παίζει με δέκα παίκτες αφού αποβάλλεται ο Λιάπης, με πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 89΄ αποβάλλεται και ο Φαλάγγας με τον ίδιο τρόπο και η ομάδα μένει με εννέα παίκτες. Στο 93΄ ο Ατρόμητος δέχεται το 3-2 και ενώ φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας με την ανοχή του επόπτη, παρενοχλεί τον Πατσιαλή, ευρισκόμενος μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Τραγελαφικά πράγματα! 

Πέρα από την ήττα τον Φώτη Στάμο, στον οποίο παρεμπιπτόντως δεν βγήκε καμία αλλαγή απ΄αυτές που έκανε, θα πρέπει να τον απασχολεί ο επόμενος αγώνας με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει χωρίς το βασικό του κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η ήττα αυτή απλά πρέπει να προβληματίσει και να μην σπείρει τον πανικό. Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην αρχή του και έχει πολύ δρόμο ακόμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΜΟΥΛΑΪ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ (50΄ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ). ΣΤΑΜΟΣ ( 60΄ ΚΟΚΚΙΝΟΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ (80΄ ΝΤΙΚΑΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου