Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

1-0 αντί για 5-0, ο Ατρόμητος τον Αστέρα!


Ο Ατρόμητος, πήρε την ρεβάνς για την ήττα του α΄ γύρου από τον Αστέρα και τον κέρδισε με 1-0, χάνοντας παράλληλα, σωρεία ευκαιριών για ένα μεγαλύτερο σκορ.
Από την αρχή ο Ατρόμητος έδειξε διάθεση να καθαρίσει τον αγώνα και μπήκε δυνατά, κλείνοντας τους φιλοξενούμενους στην εστία τους. Για πρώτη φορά, ύστερα από αρκετούς αγώνες, η τετράδα του κέντρου, έπαιζε το ποδόσφαιρο που μας είχε συνηθίσει να παίζει και δημιουργούσε αρκετές ευκαιρίες. Το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ, έγινε στο 38΄ από τον συνήθη ύποπτο για τέτοιους αγώνες Φαλάγγα με σουτ, μέσα από την μικρή περιοχή. Ο Γκόβαρης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Κακαϊτσας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, το ριμπάουντ πήρε ο προωθημένος Φαλάγγας και έδιωξε το άγχος από την ομάδα. Στο 42΄ ο Παππάς έκανε μία φοβερή απόκρουση, αφού απογειώθηκε στην αριστερή του γωνία και αποσόβησε την ισοφάριση. Αποδεικνύεται έτσι πως ο Ατρόμητος, έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες, μεγάλης αξίας και δικαιώνεται ο Γιάννης Ματζίκος που δίνει ευκαιρίες και στους δύο!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι για ένα δεκάλεπτο είχαν την πρωτοβουλία και πίεσαν για την ισοφάριση. Η είσοδος όμως του Μαγαλιού ήταν καταλυτική, αφού αλώνιζε τον χώρο του κέντρου και έκοβε τις επιθέσεις των παικτών του Αστέρα. Από το 55΄ και μέχρι το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Ατρομήτου έχασαν γκολ με το τσουβάλι και ο Θεολόγης έγινε ήρωας, αποσοβώντας το γκολ, σε τρεις περιπτώσεις τετ α τετ! Μέχρι να ακουστεί το τελικό σφύριγμα της λήξης το άγχος ήταν μεγάλο μιας και υπήρχε ο φόβος μήπως επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου! Nα σημειωθεί πως ο Αστέρας από το 75΄ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, μιας και είχαμε μία πέρα για πέρα άδικη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κατσιγιάννη, που αποβλήθηκε. 

Την επόμενη αγωνιστική έχουμε δύσκολη έξοδο για τον Ατρόμητο στο Μακρυχώρι για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:  ΠΑΠΠΑΣ, ΝΤΙΚΑΣ (63΄ ΓΑΤΣΟΣ), ΜΟΥΛΑΪ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ (52΄ ΜΑΓΑΛΙΟΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ (80΄ ΜΑΚΡΗΣ), ΜΕΤΟΥΣΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου