Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνας παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό (Ατρόμητος-Τρίκαλα).

Ένας πολύ ενδιαφέρον φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:00 στο γήπεδο του Ατρομήτου ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ατρομήτου και των Τρικάλων.Οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου μετά την επαναδραστηριοποίησή τους και την έναρξη των προπονήσεων κάθε εβδομάδα σχεδόν, κινήθηκαν μεθοδικά ως προς την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού (για φιλανθρωπικό σκοπό όπως προαναφέραμε) με αντίπαλο ένα μεγάλο όνομα. Η πρόσκληση έγινε προς τους παλαίμαχους των Τρικάλων, οι οποίοι και την αποδέχτηκαν με χαρά.
Είναι ευκαιρία (πέρα από τον σκοπό) να παραβρεθούμε στο γήπεδο τη Δευτέρα για να ξαναδούμε αγωνιζόμενους παλιές δόξες των δύο ομάδων, ώστε να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.
Ειδικά από την ομάδα των Τρικάλων, όπως πληροφορηθήκαμε, θα αγωνιστούν μερικά πολύ μεγάλα ονόματα του παρελθόντος όπως οι:
Κλαπανάρας, Κοτσάγιας, Ζαρίντας, Παραφέστας, Καλαντζής, Μυλωνάς, Νίκας, Μπακάλης, Λαγάρας, Κοσμάς, Πιάζας, Μαλλιώρας , Κολώνας, Βουλόγκας, Πρεκατές, Παπανικολάου, Ζαβλανός, Πράπας, Θάσας, Σακελλαρίου, Θεοδοσιάδης, Μαντέλας, Παραπραστανίτης, Χονδρός.

** Οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου καλούν τους φίλους του ποδοσφαίρου να παραβρεθούν στο γήπεδο τη Δευτέρα ώστε να εκπληρωθεί ο φιλανθρωπικός σκοπός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου