Πέμπτη 21 Απριλίου 2011


Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθες Τετάρτη 20/04/2011 στα γήπεδα 8χ8 ¨Champions arena” στο Σταυρό Καρδίτσας μεταξύ των παιδικών τμημάτων των Ακαδημιών Αναγέννησης και Ατρόμητου Παλαμά. Το νεοσύστατο παιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Παλαμά στο δέυτερο φιλικό παιχνίδι του (μετράει μόλις τρείς μήνες δημιουργίας) υπό της οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μαντέ τα πήγε πολύ καλά αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι σε μια ομάδα που δουλεύει χρόνια μαζί. Τα γκόλ για την ομάδα του Παλαμά πέτυχαν οι: Ζητούνης Βαγγέλης & Πολύζος Γιάννης (2).
Αγωνίστηκαν :ΓΑΛΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ,ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΖΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,ΜΑΛΑ'Ι' ΛΕΝΤΙΟΝ,ΣΚΟΥΛΑΡΑΚΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ,ΣΚΟΥΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΤΣΙΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΖΗΤΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΑΒΑΚΙΑΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΠΑΛΟΥΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΡΟΚΑΣ ΦΩΤΗΣ,ΠΟΛΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
* Επόμενη υποχρέωση για το παιδικό τμήμα είναι η συμμετοχή σε τουρνουά την Παρασκευή 29/04/2011 στην Καρδίτσα με αντιπάλους τον Κρόνο Καρδίτσας,τον Αστέρα Καρδίτσας και τον Αχιλλέα Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου