Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ...

Δύσκολη όσο και δίκαιη νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Ατρόμητος Παλαμά με σκόρ 1-2 μέσα στην έδρα του, μέχρι πρότινος πρωτοπόρου της βαθμολογίας του 1ου Ομίλου της Β' Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Καρδίτσας, Ακράτητου Μεταμόρφωσης.
Το 1-0 έκανε ο Ακράτητος με τον Τέγα μετά από εκτέλεση φάουλ και δυνατό γυριστό σούτ μέσα από την περιοχή.Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά,πίεσαν και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 80' έπειτα από ατομική ενέργεια και σέντρα του Γιάννη Ντίνα , απέκρουσε κατ' αρχην ο τερματοφύλακας του Ακράτητου Κώστας Νούλας,και στην επαναφορά από το ύψος του πέναλτι σκόραρε με σουτ ο Γιώργος Μαγαλιός.Το τελικό 1-2 πέτυχε με κεφαλιά ο Κώστας Νασιάκος στο 84' έπειτα απο εκτέλεση φάουλ.
Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός γειτονικού ντέρμπι:πάθος,δυνατές μονομαχίες αρκετές κίτρινες κάρτες και τρεις αποβολές,δύο για τους γηπεδούχους(Τέγας,Καλογιάννης) και μία για τον Ατρόμητο(Φαλάγγας).Ο Ακράτητος έδειξε με την εμφάνισή του οτι δίκαια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία καθώς κόντραρε στα ίσια την ανανεωμένη και φιλόδοξη ομάδα του Ατρομήτου, ο οποίος με τη σειρά του δείχνει να ξεπερνά το σοκ της ήττας από τη Δόξα Μοσχολουρίου και έτσι θα υποδεχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία την ερχόμενη Τετάρτη την Μαυραϊκή για το Κύπελλο.
* Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος από τη Μεταμόρφωση και τον Παλαμά.
 Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Πατσιαλής Θωμάς , Ανυφαντάκος Βασίλης , Μητσογιάννης Ηλίας(46' Διδάγγελος Μανθος) , Πέτρου Στράτος(70' Διδάγγελος Βασίλης) , Μαγαλιός Κώστας , Ντίνας Γιάννης ,Παλιγιάννης Ευριπίδης , Νασιάκος Κώστας , Μούτσα Έντι(46' Μαγαλιος Γιώργος), Μουλάϊ Ασίμ, Φαλάγγας Βαγγέλης.

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΑ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρίμα για τον ατρόμητο που κατάντησε να πανυγηρίζει μια νίκη μέσα στο "κουρτικι" έλεος αλλα θα δει άσπρη μέρα όταν φύγουν οι "κλικαδοροι" από μέσα έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις ίδιες φάτσες εδώ και χρονια δεν καταλαβαίνουν ότι τελειώσανε και χάρη για αυτούς δεν πάνε να παίξουνε ένα σορό παιδάκια ο νοών νοητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω απ όλα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στον Παλαμά .Σε όλες τις αγωνιστικές πρέπει να ξεκινάνε στην 11αδα τουλάχιστον τέσσερις (4) παίχτες κάτω των 20 ετών. Έξι χρόνια η ομάδα είναι στην Β΄ κατηγορία , τι θα γίνει αν μείνει έναν ακόμη χρόνο;
    Οι διοικούντες έχουν φορτώσει με άγχος τον προπονητή για να ανεβάσει οπωσδήποτε κατηγορία την ομάδα, μια ομάδα που χθες χτίστηκε.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ, επενδυτής δεν υπάρχει προκειμένου η ομάδα να είναι στην Δ¨ εθνική ή στην Α΄ ερασιτεχνική και να πρωταγωνιστεί (χρειάζεται μπατζετ τουλάχιστον 30000ευρω) .
    ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ (16,17,18 ετών) ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
    Πάνω απ όλα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή