Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ
Μεγάλη και δίκαιη νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος με 4-0 επί του Ακράτητου Μεταμόρφωσης για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της ΕΠΣΚ.Σε συνδυασμό με την ισοπαλία (0-0) του μέχρι χθές πρωτοπόρου Πρόδρομου στην Κυψέλη η ομάδα του Παλαμά βρίσκεται στην 1η θέση την οποία μοιράζεται με την Δόξα Μοσχολουρίου και έχει πλέον την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση(48-10) του ομίλου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι γηπεδούχοι απο το 1ο λεπτό δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο , σκόραραν 4 γκόλ , είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.Η Παλαμιώτικη ομάδα δείχνει αγώνα με αγώνα να βρίσκει ρυθμό και να αποδίδει ανάλογα με τις δυνατότητές της.
Ο Ακράτητος απο την άλλη παρουσίασε ένα  αξιόμαχο και οργανωμένο σύνολο -κάτι που το αποδεικνύει και η καλή του πορεία μέχρι τώρα- το οποίο αξίζει να αναφέρουμε ότι το πλαισιώνουν αρκετοί παίκτες από τον Παλαμά ενώ και ο προπονητής Μπάμπης Πετρόπουλος υπήρξε παίκτης και προπονητής του Ατρομήτου.
Το σκορ άνοιξε στο 10΄ ο Ασίμ Μουλάϊ μετά απο ατομική προσπάθεια και δυνατό  σούτ απο πολύ πλάγια θέση, το 2-0 έγινε στο 20' μετά απο όμορφη σέντρα του Ευρυπίδη Παλιγιάννη στην περιοχή και έξυπνη προβολή του Γιώργου Μαγαλιού και το 3-0 , που ήταν και σκορ ημιχρόνου έκανε ο Βαγγέλης Τρουβάς στο 38' με  σούτ έξω απο την μεγάλη περιοχή.Το τελικό 4-0 έκανε ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Παναγιώτης Ραμαντάνης με κοντινό πλασέ.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι και των δυο ομάδων παρά το τσουχτερό κρύο.
Την επόμενη αγωνιστική (20η) ο Ατρόμητος αγωνίζεται με την συντοπίτισσα Παλαμαϊκή.    
Ακολουθούν φώτο απο το σημερινό μάτς:




5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΟΥΤ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΟΥΠΙΕ, ΠΑΛΣΕ , ΜΕ ΦΑΛΤΣΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...χαχα... όχι..ήταν ένα πολύ ¨τεχνικό¨ μυτο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ..ΜΠΡΑΒΟ..

    ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Κώστα ο "δαίμων του τυπογραφείου" χτύπησε και κατα λάθος σβήστηκε το μύνημά σου...αν έχεις τη διάθεση ξαναγράψτο για να το ανεβάσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή