Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ!!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας κερδίζοντας χθές σε αγώνα νοκ αουτ μέσα στο Καππαδοκικό την τοπική ομάδα με σκόρ 0-2 στα πλαίσια των προημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΚ(μετά και το 1-2 πριν τις γιορτές για το πρωτάθλημα). Έτσι η Παλαμιώτικη ομάδα προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΚ όπου θα αντιμετωπίσει στον Παλαμά σε ημερομηνία που θα ορίσει η ένωση τον Α.Ο.Κ. Πάμισσο Καλογριανών ο οποίος κέρδισε στα πέναλτι την Πασχαλίτσα με 2-4 (1-1 η κανονική διάρκεια).
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ατρόμητος ήταν εμφανώς ανώτερος σε όλο το παιχνίδι , έλεγχε τον ρυθμό , σκόραρε 2 φορές , έχασε αρκετές ευκαιρίες και του ακυρώθηκε και κανονικό γκολ(εξαιρετικό σουτ στην κίνηση)του Γιώργου Μαγαλιού.Το 0-1 έκανε ο Ασίμ Μουλάϊ στο 40' με αριστερό σούτ - κεραυνό έξω απο την μεγάλη περιοχή.Το δεύτερο γκόλ για τον Ατρόμητο πέτυχε ο Βαγγέλης Φαλάγγας στο 62' με κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ απο τον Κώστα Νασιάκο.
Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Πατσιαλής Θωμάς , Μαγαλιός Γιώργος , Λιάπης Παντελής , Μούτσα Έντι (46' Φαλάγγας Βαγγέλης) , Πέτρου Στράτος , Παλιγιάννης Ευρυπίδης (70' Τρουβάς Βαγγέλης) , Μαγαλιός Νεκτάριος (80' Διδάγγελος Μάνθος) , Ανυφαντάκος Βασίλης , Μαγαλιός Κώστας , Νασιάκος Κώστας , Μουλάϊ Ασίμ.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια μεγάλη επιτυχία του Ατρομήτου , αν αναλογιστεί κανείς ότι καταρχήν είναι η μοναδική ομάδα των ημιτελικών που αγωνίζεται στην Β' Ερασιτεχνική και οτι έχουν περάσει πολλά χρόνια απο την τελευταία διάκρισή της.
Φαίνεται λοιπόν ότι η προσπάθεια των ανθρώπων που μπήκαν στο συμβούλιο και ανέλαβαν την ομάδα το καλοκαίρι δίνοντας το τιμόνι της στον Αλέκο Γκαζούνη, ο οποίος δημιούργησε ενα σύνολο αποτελούμενο απο έμπειρους και νέους παίκτες, δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο.Βέβαια βασικός στόχος της ομάδας για φέτος ήταν και παραμένει η άνοδος στην Α' Ερασιτεχνική γι' αυτο και η καλή πορεία στο κύπελλο πρέπει να συνεχιστεί με ανάλογες επιτυχίες στο πρωτάθλημα.
Επόμενος αγώνας για τον Ατρόμητο είναι την Κυριακή 8/1/2012 εκτός έδρας με τον Α.Ο. Αίας Μαραθέας για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου.
Ακολουθούν φώτο απο το χθεσινό παιχνίδι:


Μετά το μάτς στο καφέ No Limit του προέδρου Γιώργου Πάσχου

1 σχόλιο: