Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ατρόμητος - ΑΟΚ Πάμισσος 2-3

Ενα πολύ ενδιαφέρον και χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκόλ ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον  ΑΟΚ Πάμισσο ,είχαν χθες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά ,στα πλαίσια του ημιτελικού για το κύπελλο ερασιτεχνών Καρδίτσας.
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ο πολύ δυνατός άνεμος που φυσούσε καθ όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι που τον είχαν υπέρ τους.Έτσι το 0-1 έγινε απο απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 8' (την έβαλε κυριολεκτικά ο αέρας μέσα!!) και το 0-2 στο 13'.
Μετά απο αυτό το άσχημο ξεκίνημα ο Ατρόμητος ισορροπησε το παιχνίδι για να λήξει το ημίχρονο με 0-2.
 Όλοι περίμεναν ότι στο δεύτερο μέρος θα συνεχιζόταν το ίδιο σκηνικό, οι παίκτες του Ατρομήτου όμως είχαν άλλη γνώμη...Άρχισαν να σφυροκοπούν τους αντιπάλους τους , έχασαν 2 κλασικές ευκαιρίες, για να φτάσουν στη μείωση του σκόρ στο 55' με τον Γιώργο Μαγαλιό.Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού όμως κι ενώ ο Ατρόμητος πίεζε , οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-3 μετά απο μια καλά οργανωμένη προσπάθεια.
Απο εκείνο το χρονικό σημείο και μετά το μάτς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη (Μαγαλιός,Διδάγγελος,Ραμαντάνης) για να καταφέρουν τελικά να μειώσουν σε 2-3 στο 87' με τον Παναγιώτη Ραμαντάνη χωρις όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.
Το παιχνίδι παρακολούθησε πολυς κόσμος και απο τις δυο ομάδες παρα το γεγονος οτι την ίδια ώρα διεξαγόταν το παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕ Μουζακίου.


Η σύνθεση του Ατρομήτου: Πατσιαλής Θωμάς , Μαγαλιός Γιώργος , Λιάπης Παντελής , Ραμαντάνης Παναγιώτης  , Πέτρου Στράτος , Παλιγιάννης Ευρυπίδης , Μαγαλιός Νεκτάριος(46' Διδάγγελος Μάνθος) , Τρουβάς Βαγγέλης , Διδάγγελος Βασίλης , Νασιάκος Κώστας , Μουλάϊ Ασίμ.  

2 σχόλια:

  1. autos htan pragmatikos atromhtos exthes...mpravo paidia den peirazei htan katharh atuxia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo sas gia thn prospatheia oloi polu kalh.....kati akomh to 14 kai to 8 einai allo epipedo paixtes....kwstas

    ΑπάντησηΔιαγραφή