Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1


Η ομάδα μας ήταν η μεγάλη και δίκαιη νικήτρια με σκορ 0-1 επι του Προδρομιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Β' Κατηγορίας.Μετά από αυτό το αποτέλεσμα φτάνει μόνο ένας βαθμός την τελευταία αγωνιστική που ο Ατρόμητος αγωνίζεται εντός έδρας με το αδιάφορο βαθμολογικά Καππαδοκικό, για να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια. 

 Ο χθεσινός αγώνας είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι: πάθος για τη νίκη , δυνατές προσωπικές μονομαχίες ,δοκάρια ,πέναλτι και πολύ κόσμο και των δυο ομάδων (πάνω απο 800 άτομα) που δημιούργησε μια καταπληκτική για τα ερασιτεχνικά δεδομένα ατμόσφαιρα. Στα αγωνιστικά ο Ατρόμητος ήταν κατα γενική ομολογία εμφανώς καλύτερος του αντιπάλου του,είχε τον έλεγχο του αγώνα ,δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και γενικά οι παίκτες του έδειξαν με την αγωνιστικότητά τους πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη.Παρά το γεγονός οτι ο Αλέκος Γκαζούνης προχώρησε σε δυο αναγκαστικές αλλαγές (Ντίνας και Μουλάϊ) στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στη νίκη με πέναλτι που κέρδισε ο Φαλάγγας και εκτέλεσε ψύχραιμα ο Νασιάκος στο 88' (το οποίο όλοι οι παίκτες έτρεξαν και το αφιέρωσαν στον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής Χρήστο Νασιούλη) προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στους εκατοντάδες Παλαμιώτες φιλάθλους πολλοί εκ των οποίων ήρθαν αυθημερόν απο τις μακρινές πόλεις που φοιτούν ή εργάζονται μόνο και μόνο για τον αγώνα!!.


Πλέον ο Ατρόμητος χρειάζεται όπως είπαμε ενα βαθμό την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο το Καππαδοκικό για να ανέβει στην Α' Ερασιτεχνική.Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή του Θωμά στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά με την Διοίκηση,τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να καλούν τους φιλάθλους του Παλαμά να είναι τόσοι και περισσότεροι απο χθές για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας.
*Το βράδυ όλη η ομάδα βρέθηκε στο club Why Not του προέδρου όπου γιόρτασαν τη μεγάλη νίκη μέχρι πρωίας.











16 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΗΔΕΙΑ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΝΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ¨αρχηγάρα¨ όπως λές δεν την είδα και τόσο ψύχραιμη εκείνη την ώρα...5 λεπτά έκανε να πάρει την μπάλα...
    Και να ξέρεις οτι το περιβραχιόνιο δεν σε κάνη απο μονο του αρχηγό..αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.Ο ΦΙΛΑΦΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ.ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΤΗΧΩΣ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Β'{ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ}ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΙΤΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ Γ'ΕΘΝΙΚΗ.
    ΣΤΑΤΙΣΤΗΚΑ:ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ 67.ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ 12
    ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ 100.ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ 30
    ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ 75.ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ 34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ Η ΑΜΥΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ.Ο ΒΑΣΙΛΗΣ (ΚΑΝΑΒΑΡΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΗ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΠΑΛΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΤΡΑΙΧΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

      Διαγραφή
    2. ...εμ βέβαια,άμα δεν παινέψεις την "κλίκα" σου...χαχαχα (...και φυσικά έχεις δίκιο)

      Διαγραφή
    3. ΚΛΙΚΑ FOR EVER.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    4. file vasili i klika i dikia mou eine oti kalitero exei na epidiksi i omada giati xoris emas tous 3 i omada pali B tha epezeeeeeeeeee..xaxaxaxa

      Διαγραφή
  7. ΣΩΣΤΑ.ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΔΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΧΩ ΚΡΙΣΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ...ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ..ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ...ΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ...ΧΩΡΙΑΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θερμα συγχαρητηρια στην ομαδα του ατρομητου,μετα απο την σπουδαια νικη.. Ολοι τωρα στην τελευταια αγωνιστικη (φιεστα)να γιορτασουμε την ανοδο της ομαδας μας. Πολλα μπραβο και στους 300 και πλεον οπαδους της ομαδας μας που στηριξαν την ομαδα στον κρισιμο αυτο αγωνα και σε ολους τους αλλους αγωνες που με την παρουσια τους αποτελεσαν τον 12ο παικτη...και παλι συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών creamx.
      Και φυσικά ευχαριστούμε τον κόσμο του Παλαμά για την πολυπληθή παρουσία του και την θερμή του υποστήριξη όχι μόνο στο προχτεσινό παιχνίδι αλλά και σε άλλα σημαντικά ματς της σεζόν...
      Προσωπικά θεωρώ πως μεγαλύτερη επιτυχία -και απο την ίδια ίσως την άνοδο- είναι οτι Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητής κατάφεραν να ξαναφέρουν τονς φιλάθλους του Παλαμά στο γήπεδο, που έδειξαν πως "διψάνε" για ποδόσφαιρο και περίμεναν χρόνια για να δούν την αγαπημένη τους ομάδα να πρωταγωνιστεί.
      Ελπίζω τόσοι και περισσότεροι φίλοι της ομάδας να μαζευτούν και στο τελευταίο της παιχνίδι με το Καππαδοκικό, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο.

      Διαγραφή