Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Κακή εμφάνιση - Κακό αποτέλεσμα (Ατρόμητος-Αγιος Γεώργιος 0-0)

Δεν ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους εντός έδρας αγώνες του ο Ατρόμητος καθώς στην προτελευταία αγωνιστική της Α' κατηγορίας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 με αντίπαλο την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου.
Σε κάκιστη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του νέου! γηπέδου του Ατρομήτου,δεν επέτρεψε σε καμιά περίπτωση τους γηπεδούχους να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και έδειξαν σε όλο το πρωτάθλημα.Αντίθετα ήταν βούτυρο στο ψωμί των φιλοξενουμένων που έπαιζαν καταστροφικό ποδόσφαιρο προσπαθώντας να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων να έχουν περισσότερο το νού τους να αποφύγουν κάποιο τραυματισμό ήταν φυσικό επόμενο να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά απο τις δυο εστίες.Σημαντικότερη όλων το χαμένο πέναλτι στο 22' από τον αρχηγό της Ελπίδας Παν. Γραββάνη (σε χέρι του Βελλίου) το οποίο απέκρουσε με ωραία εκτίναξη ο Αντώνης Παππάς
Ο Ατρόμητος είχε δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο 23' με τον Ντόβα και στο 68' με τον Τσιτώνα. Και στις δυο περιπτώσεις το κακό γήπεδο "πούλησε" τους παίκτες του Ατρομήτου και τα πλασέ που επιχείρησαν ήταν απελπιστικά άστοχα.

Κερασάκι στην (πικρή) τούρτα ο τραγικός διαιτητής Γανιάς που κατάφερε σε δυο περιπτώσεις να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστικής ενός ήρεμου παιχνιδιού.Καταρχήν ξεκίνησε το παιχνίδι με αδικαιολόγητη καθυστέρηση 15 λεπτών.Φθηνή και άστοχη η δικαιολογία που αναφέρει στο φύλλο αγώνα , ότι δηλ. καθυστέρησαν οι φιλοξενούμενοι να του προσκομίσουν τα δελτία.Και αυτό γιατί απο τις 15:55 κάλεσε τους δυο αρχηγούς να υπογράψουν το φύλλο αγώνα(που σημαίνει ότι ήταν οκ). Ενώ ο αρχηγός του Ατρομήτου πήγε κανονικά ,ο αρχηγός της Ελπίδας τον αγνοούσε επιδεικτικά επι 10 ολόκληρα λεπτά!!...Έτσι το ματς ξεκίνησε στις 16:15...Οπότε...

Αυτό όμως που εξόργισε τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους των γηπεδούχων ήταν η αστεία αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Δημήτρη Τσιτώνα στο 72' σε μαρκάρισμα του εντός περιοχής από δυο αντιπάλους (ίσως δεν ήταν πέναλτι αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε θέατρο.Στη φάση αυτή μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου).Στο σημείο αυτό ο διαιτητής(υπο τις έντονες και δίκαιες αποδοκιμασίες) αποχώρησε με τους βοηθούς του για 10' στα αποδυτήρια και όταν επανήλθε, για να επανορθώσει σφύριζε μόνο υπέρ του Ατρομήτου...

*Μετά το τέλος του παιχνιδιού, δυστυχώς, φίλαθλοι του Ατρομήτου απογοητευμένοι απο την απόδοση της ομάδας και εκνευρισμένοι απο τον διαιτητή καταφέρθηκαν εναντίον κάποιων ανθρώπων απο την αποστολή της ομάδας του Αγίου Γεωργίου.Δεν γνωρίζουμε αν προκλήθηκαν αλλα και έτσι να είναι ,σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο για μια ομάδα που έκανε υπερπροσπάθεια φέτος να σταθεί ανταγωνιστικά στην Α' κατηγορία (και το κατάφερε) να δημιουργούνται κακές εντυπώσεις στο τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων : 
Ατρόμητος : Παππάς,Ανυφαντάκος,Ντίκας,
Λιάπης,Μαυρουδής Ντόβας,Βελλίου,Μαγαλιός,
Κακαϊτσας,Τσιτώνας,Παληγιάννης.
Έπαιξαν και οι : Πολύζος,Τρουβάς και Τέγας.
Ελπίδα Αγίου Γεωργίου : Τσιαντούλας,Γραββάνης Β.,Γραββάνης Π.,Καρύδας,Κυρίτσης,Πολύζος,Γραββάνης Λ.,Μητσικώστας Θ.,Σεϊντινίρης,Αγγέλης,Αντωνίου.
Έπαιξαν και οι : Τσαλαμέγκας,Μητσικώστας Π.,Δεληγιώργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου