Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Καθαρό διπλό και βλέπει πιο ψηλά (Καραϊσκάκης-Ατρόμητος 0-3)

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατρόμητος, κερδίζοντας τον Καραϊσκάκη Μαυρομματίου με σκορ 0-3 για την 26η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.

Σε έναν -για μια ακόμη αγωνιστική- βαρύ αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα  και μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους από τους γηπεδούχους -που έδειξαν να περιμένουν τα play aout- κέρδισαν δίκαια και άνετα.

Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Ευριπίδης Παληγιάννης με φοβερή κεφαλιά ψαράκι απο το ύψος της μικρής περιοχής μετά απο έξοχη ατομική ενέργεια και σέντρα του Δημήτρη Τσιτώνα.Το 2-0 έκανε δώδεκα λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιάννης Μαυρουδής με δυνατό σουτ λίγο μέσα απο την μεγάλη περιοχή.Το σκορ έκλεισε με εκπληκτικό τρόπο στο 67' ο Βασίλης Κακαϊτσας που "ξάπλωσε" με απανωτές προσποιήσεις τρεις αντιπάλους και πλάσαρε ευστοχα τον Πήτα.

Παίζοντας χωρίς άγχος πλέον η Παλαμιώτικη ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, κερδίζει βαθμούς ανεβαίνοντας βαθμολογικά και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών πλησιάζει τις πρώτες θέσεις.

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει την επόμενη αγωνιστική τον Ατρόμητο καθώς αντιμετωπίζει στον Παλαμά την Πασχαλίτσα που θέλει να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα play off.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΒΕΛΙΟΥ, ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ(46' ΝΤΙΚΑΣ), ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΤΡΟΥΒΑΣ, ΝΤΟΒΑΣ , ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ(65' ΠΟΛΥΖΟΣ), ΤΣΙΤΩΝΑΣ(82' ΓΙΩΤΑΣ), ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ.

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ: ΠΗΤΤΑΣ, ΑΝΔΡΙΑΣ(47' ΒΑΓΓΑΣ), ΚΛΑΠΑΝΑΡΑΣ Χ., ΓΚΙΝΗΣ Π., ΚΛΑΠΑΝΑΡΑΣ Λ., ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ (40' ΓΚΙΝΗΣ Δ.), ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΣ (87' ΦΙΛΙΠΠΟΥ), ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου