Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Νίκησε κούραση,κακή ψυχολογία και Αστέρα (Ατρόμητος-Αστέρας Καρδίτσας 1-0)

Μια πολύπλευρα σημαντική νίκη κατάφερε να επιτύχει χθές το απόγευμα η ομάδα του Ατρομήτου κερδίζοντας πιο άνετα από οτι δείχνει το τελικό 1-0 τον Αστέρα Καρδίτσας στον Παλαμά για την 25η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.

Παρά την μεγάλη κούραση (τρίτο παιχνίδι σε 8 μέρες σε γήπεδα βούρκους με πολλούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται 300! αγωνιστικά λεπτά), την πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση (αποκλεισμός απο το κύπελλο) και τις απουσίες λόγω τραυματισμού (Μουλάϊ,Πολύζος) και τιμωρίας (Τρουβάς) οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις κερδίζοντας εναν έμπειρο και αξιόλογο αντίπαλο με χρόνια συμμετοχής και καλής παρουσίας στην Α' κατηγορία.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νίκος Ντόβας στο 71' με φοβερό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή.Η Παλαμιώτικη ομάδα δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού απο τον Αστέρα,αντίθετα ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ(στο 2' τετ α τετ του Τσιτώνα πλασάρει ψηλά άουτ,στο 18' κεφαλιά του Λιάπη απο τη μικρή περιοχή πέρασε πάνω απο το δοκάρι,στο 22' σουτ του Παληγιάννη περνά λίγο έξω απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεολόγη,χαμένο πέναλτι στο 66' που κέρδισε ο Ντόβας και εκτέλεσε ο Μαυρουδής για να αποκρούσει ο Θεόλόγης).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ(60' ΒΕΛΙΟΥ), ΝΤΙΚΑΣ , ΛΙΑΠΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΒΑΣ ,ΜΑΓΑΛΙΟΣ(69' ΤΕΓΑΣ), ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΤΣΙΤΩΝΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ(79' ΓΙΩΤΑΣ).

ΑΣΤΕΡΑΣ: ΘΕΟΛΟΓΗΣ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ,ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΣΟΚΛΑΣ,ΒΛΑΧΑΚΗΣ(80' ΚΟΥΤΣΙΩΝΗΣ),ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ,ΜΠΟΖΙΝΗΣ(65' ΚΑΨΑΣΚΗΣ),ΜΑΓΑΛΙΟΣ,ΦΩΤΑΣ(40' ΚΟΥΤΛΗΣ),ΧΑΡΗ.

  • Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών και του προπονητή του Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά
"Θέλουμε να ζητήσουμε ένα ειλικρινές συγνώμη από όλους εσάς, το φίλαθλο κόσμο του Παλαμά, για την απαράδεκτη από μέρους μας εμφάνιση στον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης με την Δόξα Αγίας Τριάδας και τον αποκλεισμό μας από τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ. Θέλουμε όμως και να σας ευχαριστήσουμε που παρά την –απόλυτα δικαιολογημένη- πικρία σας μας στηρίξατε στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος γεμίζοντας σχεδόν το γήπεδο του Παλαμά, αποδεικνύοντάς μας ότι ένα -πολύ κακό- αποτέλεσμα δεν είναι ικανό να μηδενίσει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς.Τέλος ευχόμαστε στον συμπαίκτη μας Ασίμ Μουλάϊ -που τραυματίστηκε σοβαρά στον ημιτελικό της Τετάρτης- γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου