Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Α.Ο. Σελλάνων και Ατρόμητο


Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το χθεσινό ντέρμπι που έγινε στο Προάστιο ανάμεσα στις δυο ομάδες του Δήμου Παλαμά,τον Α.Ο. Σελλάνων και τον Ατρόμητο Παλαμά, για την 24η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.
Η καλή πορεία,τηρουμένων των αναλογιών,και των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα και ο χαρακτήρας του γειτονικού ντέρμπι προσέλκυσε πολύ κόσμο χθες στο γήπεδο του Προαστίου,τόσο φιλάθλους των γηπεδούχων όσο και Παλαμιώτες.
Δυστυχώς όμως το θέαμα στο παιχνίδι που παρακολούθησαν ήταν κατώτερο των προσδοκιών αν και οι δυο αντίπαλοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και θα περίμενε κανείς να παίξουν απελευθερωμένα και να προσφέρουν θέαμα και γκολ.Λίγο όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος,λίγο το γεγονός οτι είναι η πολλοστή αγωνιστική που οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε γήπεδα-βούρκους και λίγο η κακή αγωνιστική ημέρα που βρέθηκαν και δυο ομάδες συνετέλεσαν στο να έρθει αυτό το στείρο 0-0 σε έναν αγώνα με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ : ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ, ΜΠΑΛΤΑΣ,ΜΙΧΑΛΗΣ, ΓΚΑΝΗΣ,ΓΩΓΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΜΗΣ, ΛΙΑΝΑΣ, ΚΛΙΑΦΑΣ Γ., ΤΣΙΑΚΑΡΑΣ(26' ΣΑΚΚΑΣ), ΜΑΓΓΟΣ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ (52' ΚΛΙΑΦΑΣ Σ.).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : ΠΑΠΠΑΣ, ΜΑΓΑΛΙΟΣ(55' ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ), ΝΤΟΒΑΣ, ΛΙΑΠΗΣ,ΤΡΟΥΒΑΣ(75' ΤΕΓΑΣ), ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΒΕΛΛΙΟΥ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ(46' ΠΟΛΥΖΟΣ), ΤΣΙΤΩΝΑΣ, ΝΤΙΚΑΣ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος υποδέχεται την ομάδα του Αστέρα Καρδίτσας για την 25η αγωνιστική αλλά το μυαλό όλων στον Παλαμά είναι στον νοκ άουτ ημιτελικό του κυπέλλου που θα γίνει την Τετάρτη στην Αγία Τριάδα με αντίπαλο την τοπική ομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου