Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ισοπαλία ανάμεσα σε Πάμισσο και Ατρόμητο (1-1)



Δεν ανέδειξε νικητή ο προχθεσινός αγώνας που έγινε στο γήπεδο των Καλογριανών ανάμεσα στον γηπεδούχο Πάμισσο και τον Ατρόμητο Παλαμά στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας.

Η πολύ καλή μέρα βοήθησε ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αρκετοί φίλαθλοι.

Σε αντίθεση με τον καιρό το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων.Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες,αρκετές φάσεις και δυο γκολ.


Το 1-1 δεν ευχαρίστησε καμία από τις δυο ομάδες καθώς 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε , ο μεν Πάμισσος έμεινε εκτός 4άδας, ο δε Ατρόμητος αφενός μεν κέρδισε έναν ακόμη πόντο εκτός έδρας που κάνει πιο άνετη την παραμονή του,αφετέρου δε έχασε άλλους δύο που θα τον πλησίαζαν ακόμα περισσότερο στην τετράδα των play off.

Το αγωνιστικό μέρος είχε δύο όψεις.Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες και πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος άλλαξε εντελώς αγωνιστικό πρόσωπο,επέβαλλε τον ρυθμό του και ιδιαίτερα μετά το (σωστό) πέναλτι-αποβολή του τερματοφύλακα Κουβαρά έκλεισε στα καρέ του τον Πάμισσο και έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες να πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ.

Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού και τα γκολ:

9' σουτ του Οικονόμου για τον Πάμισσο από το ύψος του πέναλτι,λίγο άουτ...

30' γκολ για τον Πάμισσο μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Μπέκου,η οποία έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ατρόμητου, ο Οικονόμου μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παππά...

38' επικίνδυνη μπαλιά-τρύπα του Τσιτώνα στον Κακαϊτσα,προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο Κουβαράς και διώχνει κόρνερ...

40'φάουλ από δεξιά για τον Ατρόμητο,το εκτελεί ο Ντόβας,η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και καταλήγει λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι....

45' φάουλ για τον Πάμισσο μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής ,κεφαλιά από την μικρή περιοχή του Παπαευαγγέλου,διώχνει εντυπωσιακά ο Παππας...

50' σουτ του Ντόβα απο την γωνια της μεγάλης περιοχής, πέρασε διαγώνια έξω από το δεξί δοκάρι...

60' σέντρα από τον Μουλάϊ από αριστερά ,τσίμπησε την μπάλα ο Ντόβας και κερδίζει πέναλτι και αποβολή για τον τερματοφύλακα του Πάμισου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Το εκτελεί εύστοχα ο Ντόβας και ισοφαρίζει...

66' καταπληκτική μπαλιά τρύπα του Τσιτώνα στον Κακαϊτσα ο οποίος αποτυγχάνει να νικήσει στο τετ α τετ τον Αγραφιώτη...

73' κόρνερ του Τσιτώνα για τον Ατρόμητο, κεφαλιά του αμαρκάριστου Λιάπη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας...

84' σέντρα από αριστερά του Μουλάϊ ,κεφαλιά ψαράκι από τον Κακάιτσα από την μικρή περιοχή,μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του εξουδετερουμένου τερματοφύλακα...

88' ωραία ενέργεια πάνω στην τελική γραμμή ,από δεξιά πλευρά από τον Τσιτώνα για λογαριασμό του Ατρομήτου,αντί όμως να σπάσει την μπάλα σε δυο αμαρκάριστους συμπαίκτες του,προτιμά να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Αγραφιώτη,το πλασέ του όμως βρίσκει την εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και περνάει έξω.

Με λάθη η διαιτησία των Γαλάνη,Καλτσά και Κουκούλη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΠΑΜΙΣΣΟΣ :ΚΟΥΒΑΡΑΣ,ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ,ΚΟΥΤΡΑΣ,ΤΣΙΑΠΡΑΖΗΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΛΑΣΤΟΣ,ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ(83' ΠΑΠΠΑΣ),ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ(67' ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ),ΓΚΑΡΝΑΡΑΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΕΚΟΣ.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΝΤΟΒΑΣ(81' ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ), ΛΙΑΠΗΣ,ΤΡΟΥΒΑΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΜΟΥΛΑΪ(72' ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ), ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΒΕΛΛΙΟΥ,ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΤΣΙΤΩΝΑΣ .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου