Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος(3-0 την Δόξα Μητρόπολης)


Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Ατρόμητος κέρδισε μετά από καλή εμφάνιση με 3-0 την Δόξα Μητρόπολης στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας.
Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.Αυτό όμως μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν κατά πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. 
Η πρώτη φάση για τον Ατρόμητο έγινε στο 15' όταν ο Βασίλης Κακαϊτσας μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά αλλά δεν μπόρεσε να σπάσει σωστά την μπάλα στους αμαρκάριστους Ασίμ και Τσιτώνα.Το 1-0 έγινε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Ασίμ Μουλάϊ με υπερένταση έβγαλε την σέντρα από αριστερά λίγο πριν περάσει η μπάλα την τελική γραμμή και ο Βασίλης Κακαϊτσας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Στο 30' μετά απο εκπληκτική κάθετη πάσα του Δημήτρη Τσιτώνα από την μεσαία γραμμή ο Ασίμ Μουλάϊ βρέθηκε μόνος απέναντι απο τον Κατσούγια και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.Αυτό ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου καθώς ο Τσιτώνας δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ μια εξαιρετική ατομική του προσπάθεια στο 45' όταν πέρασε όλη την άμυνα της Δόξας αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έδωσε χώρο στην Δόξα και προσπάθησε με αντεπιθέσεις κυρίως να πετύχει κάποιο γκολ.Αυτό το κατάφερε στο 80' όταν ο Γιάννης Μαυρουδής που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία της αντίπαλης εστίας.Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν και αυτοί σε κάποιες φάσεις να πετύχουν κάποιο γκολ με αποκορύφωμα την κεφαλιά στο δοκάρι του Κωτούλα στο 83'.
Συμπερασματικά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και δίκαια πήρε την νίκη με την οποία έφτασε στους 31 βαθμούς και εδραιώθηκε στην 8η θέση , αποκτώντας παράλληλα και ένα "μαξιλάρι" ασφαλείας 12 βαθμών από την γραμμή των play aout.
Καλή η διαιτησία των Αναστασίου,Βογιατζή και Πολύζου.
Το επόμενο παιχνίδι για την Παλαμιώτικη ομάδα είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πάμισσο Καλογριανών.
Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΒΕΛΙΟΥ, ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΤΡΟΥΒΑΣ, ΜΟΥΛΑΪ(73΄ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ), ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ(80' ΤΕΓΑΣ), ΜΑΓΑΛΙΟΣ Ν. (68΄ ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ),) ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΤΣΙΤΩΝΑΣ . 
ΔΟΞΑ: ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΣ,ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ,ΤΣΟΓΙΕΡΣ,ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ,ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΚΕΚΑΣ(46'ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ν.),ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΚΟΥΚΟΥΜΤΖΗΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ(28' ΚΩΤΟΥΛΑΣ),ΣΑΛΙΩΝΗΣ(76' ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου