Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Άνετη νίκη (Ατρόμητος-Αετός Αγ.Θεοδωρων 4-0)


Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Ατρόμητος στον εύκολο όπως αποδείχθηκε αγώνα, με τον Αετό Αγίων Θεοδώρων, στο γήπεδο του Παλαμά, σήμερα το απόγευμα. 
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα επιθετικό μονόλογο για την ομάδα του Ατρομήτου, με συνεχείς φάσεις μπρος στην εστία του Τσέλιου, τερματοφύλακα του Αετού.
Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 10΄ μετά από πολύ ωραία ενέργεια και πάσα του Τσιτώνα στον ξεμαρκάριστο Κακαϊτσα, ο οποίος με όμορφο πλασάρισμα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα, έκανε το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 25΄. Ο Κακαίτσας ελίχθηκε πολύ ωραία από αριστερά  έκανε την σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής εκεί που πετάχτηκε ο Τσιτώνας και με εντυπωσιακό ψαλιδάκι, νίκησε τον Τσέλιο που επιχείρησε να αποκρούσει, αλλά μάταια. Στο 40΄ μετά από σλάλομ του Τσιτώνα και ασίστ στον αμαρκάριστο Κακαϊτσα αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0, που ήταν και το σκορ του α΄ ημιχρόνου. Το συμπέρασμα που βγήκε από το α΄ ημίχρονο είναι ότι ο Τσιτώνας με την πάροδο του χρόνου, που θα πάρει αγώνες στα πόδια του, θα αποτελέσει μεγάλο κεφάλαιο για τον  Ατρόμητο. Ξέρει τη μπάλα πολύ καλά, ξεμαρκάρεται εύκολα, μοιράζει ασίστ και είναι μέσα στις φάσεις, η δε συνεργασία του με τους άλλους δύο επιθετικούς είναι άψογη. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος επαναπαύτηκε στο σκορ και μιας και ο Αετός δεν μπορούσε να απειλήσει με τίποτα την εστία του Παππά, είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου με μια φλύαρη υπεροχή για την γηπεδούχο ομάδα. Στο 65΄ δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, ο Μουλάϊ για τον Ατρόμητο και αποβάλλεται. Παρά την αριθμητική υπεροχή της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων σε κανένα σημείο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την τοπική ομάδα. Στο 80΄ αποκαταστάθηκε η αριθμητική υπεροχή για τον Ατρόμητο, μιας και αποβλήθηκε και ο Κόκκινος Ι για τον Αετό, για προκλητική συμπεριφορά προς τους φιλάθλους. Στο 87΄ έγινε το 4-0. Ο Πολύζος αφού άδειασε όλη την άμυνα του Αετού με τακουνάκι έδωσε πάσα στον ξεμαρκάριστο Mαυρουδή ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει το σκορ. Το γκολ αυτό έγινε μετά από πολύ ωραία ενέργεια του μικρού του Ατρομήτου, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε. Το τελικό 4-0 μάλλον αδικεί τον Ατρόμητο, που έχασε πολλές ευκαιρίες για κάτι παραπάνω.

Ο Αετός διαμαρτύρεται για γκολ που του ακυρώθηκε στο 78΄   σαν επιθετικό φάουλ
.
Η διαιτησία των Γιαβάζη, Πεταλά, Μανόλη, ήταν καλή και οι δύο αποβολές, δίκαιες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΝΤΙΚΑΣ (75΄ ΒΕΛΙΟΥ), ΛΙΑΠΠΗΣ, ΤΡΟΥΒΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ, ΠΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΜΑΓΑΛΙΟΣ Ν., (80΄ ΠΟΛΥΖΟΣ),) ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΤΣΙΤΩΝΑΣ (50΄ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ).
ΑΕΤΟΣ: ΤΣΕΛΙΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ Ι., ΠΕΤΡΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ι., ΠΑΠΠΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ Β., ΑΛΕΞΙΟΥ Κ., ΝΤΑΡΑΚΛΙΤΣΑΣ Γ.,  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΝΤΑΡΑΚΛΙΤΣΑΣ Α., ΣΙΟΥΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου