Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Απότομη προσγείωση (Μακρυχωρι - Ατρόμητος 3-2)


Παιχνίδι για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μακρυχωρι ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και στον Ατρόμητο Παλαμα. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα του Ατρομητου φαινόταν ότι είχε "μείνει" στα αποδυτήρια .Ο Απολλων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες και κατόρθωσε να προηγηθεί στο 11ο λεπτό με γκολ του Χαρβαλιά.
Η ομάδα του Μακρυχωριου συνέχιζε να πιέζει τον Ατρόμητο, ο οποίος έδειχνε υπνωτισμένος, καταφέρνοντας να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 30ο λεπτό με γκολ πάλι του Χαρβαλιά μετά από σύγχυση στην περιοχή του Ατρόμητου.
Εν συνέχεια ο προπονητής του Ατρόμητου Φώτης Στάμος σε μια κίνηση που θύμισε Αγγελο Αναστασιαδη ,πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές στο διάστημα από 32' έως το 38' ελπίζοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.


Το ρίσκο του προπονητή απέδωσε και μετά το 2-0 η ομάδα του Ατρομητου ισορρόπησε το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες να μειώσει το σκορ.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Ατρόμητος 
έκλεισε στα καρέ του τον Απόλλωνα έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας ευκαιρίες να σκοράρει .Η υπεροχή του Ατρομητου μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Ασιμ Μουλάϊ στο 63 ,με τον ίδιο παίχτη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο αργότερα .Εντούτοις όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ,η ομάδα του Μακρυχωρίου κατάφερε να τριπλασιάσει τα τέρματα της από στημένη φάση στο 87'.
Παρά του ότι η ψυχολογία των παικτών του Ατρόμητου ήταν στο ναδίρ , κατάφερε να δημιουργήσει δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες μια εκ των οποίων κατέληξε σε γκολ από τον Κακαϊτσα με φάουλ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.Στο 86' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Στάυρου των γηπεδούχων για άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους του Παλαμά και στο 88' υπήρξε 5λεπτη διακοπή του αγώνα για να ηρεμήσει ο κόσμος.

Φάσεις και γκολ :
1’  φάουλ από δεξιά για τον Απόλλων έδιωξε  σε κόρνερ ο Πατσιαλής.
9’ Ο Φάλαγγας σουτ από την μικρή περιοχή πέρασε άουτ μετά από κόρνερ του Τσιτώνα και πρώτη κεφαλιά του Μουλάϊ στο πρώτο δοκάρι. 
 11’ γκολ(1-0)  , θαυμάσιο σουτ με το κουντουπιέ (θύμισε Ρονάλντο) έξω από την περιοχή του Ατρομήτου η μπάλα πήρε καμπύλη και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πατσιαλή.
16’ σουτ Κακαϊτσα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ μετά από πάσα του Τσιτώνα. 
29’ γκολ (2-0) μετά από σέντρα από δεξιά όπως επιτίθεται ο Απόλλων ο αέρας έκανε τα παιχνίδια του (δεν κατάφεραν να απομακρύνουν οι αμυντικοί λόγω του ύψους που είχε πάρει η μπάλα ) και απο το ύψος του πέναλτι με πλασέ ο Χαρβαλιάς σημείωσε το 2-0.
40’ σουτ του Τσιτώνα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. 
47’γκολ (2-1) ο Ασίμ Μουλάϊ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή μετά από ωραία προσπάθεια Τσιτώνα και Κακαϊτσα. 
49’ φουλ για τον Απόλλωνα από δεξιά έσωσε ο Παληγιαννης πάνω στη γραμμή με κεφαλιά ,εν συνέχεια σουτ πάλι σε κόρνερ από τον Λιαπη 
50’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με κόρνερ ,σύγχυση στην μικρή περιοχή έσωσε ο Πατσιαλής. 
55’ φάουλ το δεξιά  η μπάλα διεκδίκησιμη, εν συνέχεια  σέντρα από τον Λιάπη και κεφαλιά του Τσιτώνα πέρασε λίγο άουτ .
63’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρομητο με τον Ασίμ Μουλάϊ να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
84’ Πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ από αριστερά για τους γηπεδούχους(σαν κόρνερ) και με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Ζευγαράς γράφει το 3-1.
87’ φάουλ Κακαϊτσα ,εντυπωσιακή απόκρουση στο "Γ" της εστίας από τον τερματοφύλακα σε κόρνερ 
90’ γκολ με τον Κακάιτσα απο φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής ,έστείλε την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών (εκπληκτικό γκολ παρόμοιο με το 1-0 του Απόλλωνα). 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ : ΖΑΡΡΑΣ, ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Κ., ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Φ. ,ΚΟΥΛΟΚΤΣΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ (90' ΜΠΡΟΥΖΙΩΤΗΣ),ΖΕΥΓΑΡΑΣ, ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Ε (56' ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ :  ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΝΤΙΚΑΣ(40' ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ), ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ(32' ΤΡΟΥΒΑΣ), ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΓΑΛΙΟΣ Ν. (40΄ ΒΕΛΛΙΟΥ),) ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΤΣΙΤΩΝΑΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου