Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το Σάββατο 19/01/2013 η Ακαδημία του Ατρομήτου στο ταβερνείο ¨ΗΡΩΪΚΟΝ¨ στην πλατεία Ηρώων στον Παλαμά.
Σε μια λιτή αλλά γεμάτη ενθουσιασμό εκδήλωση οι μικροί του Ατρομήτου ,που γέμισαν το μαγαζί, απόλαυσαν το πιάτο τους συνοδεία αναψυκτικού, παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ με έξαλλους πανηγυρισμούς στα γκολ αλλά και με κριτική με τη δική τους ματιά και γενικά φάνηκε να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ατρόμητος Γιώργος Πάσχος ο οποίος εκπροσώπησε την διοίκηση της ομάδας και μιλώντας στα παιδιά τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο.
Μεγάλος τυχερός που πέτυχε το φλουρί της πίτας ήταν ο Νίκος Τσιανάβας ο οποίος κέρδισε την δωρεάν συμμετοχή του το καλοκαίρι για 8 ημέρες στην παιδική κατασκήνωση ''ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ'' στο Ορφάνιο Καβάλας, προσφορά του Διευθυντή της κατασκήνωσης κ. Γιάννη Ιορδανίδη.
Φυσικά υπήρξαν και άλλοι τυχεροί που κέρδισαν τα υπόλοιπα δώρα μετά απο κλήρωση.
  • Ενα αθλητικό μπουφάν κέρδισε ο Γρηγόρης Ακρίβος προσφορά του καταστήματος ¨Καρέλιας¨ στη Λάρισα.
  • Μια μπάλα ποδοσφαίρου κέρδισε ο Γιάννης Ντίκας, προσφορά της Ακαδημίας.
  • Απο μια διανυκτέρευση για 2 άτομα στο ξενοδοχείο ¨ΚΡΥΠΤΗ¨  στην Ελάτη Τρικάλων κέρδισαν ο Γιώργος Πετρόπουλος και ο Θανάσης Κολοβός.
  • Μια μπάλα ποδοσφαίρου κέρδισε και ο Θρασυβουλος Βλάχοςπροσφορά του Γιάννη Καρακώστα, ιδιοκτήτη του ταβερνείου ¨ΗΡΩΪΚΟΝ¨.
Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε τον κ. Μανώλη Τσιανάβα για την προσφορά μιας κρέμας σε κάθε παιδί , παραγωγής της ΦΑΡΜΑΣ ΠΑΛΑΜΑ .
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου