Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Με το αριστερό μπήκε στο 2013 ο Ατρόμητος (0-0 με την ουραγό Α.Ε. Μουζακίου)


Δεν έκανε νικηφόρο ποδαρικό στο 2013 ο Ατρόμητος Παλαμά,καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την ουραγό της βαθμολογίας Α.Ε. Μουζακίου για την 18η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας.

Η ομάδα του Ατρομήτου ήταν καλύτερη στο 1ο μέρος και δημιούργησε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες (με τον Κακαϊτσα τρείς φορές μπροστά απο την εστία και τον νεοαποκτηθέντα Τσιτώνα) χωρίς όμως να καταφέρει να προηγηθεί.

Στο 2ο μέρος ο ρυθμός των φιλοξενουμένων έπεσε και έτσι οι παίκτες της Α.Ε. Μουζακίου βρήκαν την ευκαιρία να βγούν μπροστά και δημιουργήσουν μερικές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά απο την εστία του Πατσιαλή (που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών).Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ατρόμητο ήταν ενα ανεπανάληπτο τετ α τετ του Ασίμ Μουλάϊ στο 80' όταν μόνος απέναντι απο τον Καναβό(μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Γκάγκα) προτίμησε να πασάρει αντί να σουτάρει.

Στους  παίκτες και τον προπονητή του Ατρομήτου υπάρχει σίγουρα μεγάλη στεναχώρια καθώς δεν μπόρεσε να φανεί η δουλειά που έγινε στο διάστημα των διακοπών απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ πιο χαμηλά στην βαθμολογία.

Παρόλα αυτά η ομάδα, σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα, παρέμεινε στην 9η θέση αυξάνοντας την διαφορά απο την ζώνη των play aout στους 6 βαθμούς.Το μυαλό όλων πλέον στον Παλαμά είναι στον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης (εξ' αναβολής 17η αγωνιστική) με τον Αετό Αγ. Θεοδώρων όπου μόνος στόχος είναι η νίκη.

Με λάθη η διατησία του Γαλάνη.Καλοί βοηθοί Καλυβιώτης και Κουκούλη.
Συνθέσεις :
Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ : Γκάγκας(46'Καναβός),Σκυλλάς,Κωσταρέλος,Παπαναστασίου,
Κωστόπουλος,Κατσαρός,Κίσσας,Ρουπακιάς(46' Κίσσας Η.),Σιώμος,
Μαυρομμάτης(79' Μιαρίτης) και Τσιαντάκης.
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,Βελίου,Λιάπης,Ντίκας,Μαυρουδής(64' Κουκούδας),Τσιτώνας,Τρουβάς(85' Τέγας),Κακαϊτσας,Μουλάϊ,Παληγιάννης(72' Μαγαλιός Γ.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου