Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη και δίκαιη νίκη του Ατρομήτου (2-1 τον Ηρακλή Σοφάδων)

Μεγάλη εντός έδρας νίκη σήμερα για τον Ατρόμητο που στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας κέρδισε δίκαια τον δεύτερο της βαθμολογίας Ηρακλή Σοφάδων με σκορ 2-1.
Πολύς ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στο νέο γήπεδο του Ατρομήτου για να παρακολουθήσει από τη μία τον Ατρόμητο που παρουσιάζει -αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία- ενα πολύ καλό σύνολο και απο την άλλη τον-αήττητο επι πολλές αγωνιστικές και πολύ φορμαρισμένο- Ηρακλή Σοφάδων.Αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά δύσκολος οι φίλαθλοι πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι απο το θέαμα που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες.
Ειδικά οι γηπεδούχοι σήμερα πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερά τους παιχνίδια και αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν χωρίς υπερβολή πολύ μεγαλύτερο υπέρ τους.Απο την αρχή του παιχνιδιού ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά κλείνοντας στα καρέ του τον Ηρακλή και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ.Έτσι ήρθε και το πέναλτι στο 13' που κέρδισε ο Βασίλης Κακαϊτσας, ο οποίος ανατράπηκε απο τον Μάττα και εκτέλεσε εύστοχα ο Ευρυπίδης Παληγιάννης(που χθές είχε τα γενέθλιά του).Στον αντίποδα ο Ηρακλής είχε μόνο ενα καλό σουτ απο τον Χατζή που έδιωξε εκπληκτικά ο Αντώνης Παππάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενω όλοι θα περίμεναν οτι ο Ηρακλής θα προσπαθούσε να ισοφαρίσει,ο Ατρόμητος ήταν πάλι αυτός που δημιούργησε και έχασε καταπληκτικές ευκαιρίες για να σκοράρει με αποκορύφωμα αυτή του Κακαϊτσα στο 70' που "ξάπλωσε" δύο αντιπάλους και τον τερματοφύλακα αλλά προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα αουτ.Στο αντίποδα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με καλή κυκλοφορία να διασπάσουν την άμυνα του Ατρομήτου,απειλώντας όμως μόνο με κάποια καλά σουτ εκτός περιοχής που βρήκαν σε ετοιμότητα και πάλι τον τερματοφύλακα Αντώνη Παππά.

Το 2-0 για τον Ατρόμητο έκανε με όμορφη ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ στο 63' ο Βασίλης Κακαϊτσας ενω ο Ηρακλής το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με κεφαλιά του Φουντούνα στο 90'.

Να σημειώσουμε οτι ο Ατρόμητος τελείωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές λόγω των αποβολών με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Ασίμ Μουλάϊ στο 79' και του αρχηγού Βασίλη Ανυφαντάκου στο 86'.

  • Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε στα αποδυτήρια πρίν το παιχνίδι τον Ευριπίδη Παληγιάννη αφού οι συμπαίκτες του πρόσφεραν μια τούρτα και του τραγούδησαν το Happy Birthday για τα γενέθλια που είχε χθές.(υπάρχει σχετικό βίντεο στο τέλος του ρεπορτάζ)
Φάσεις και γκολ απο το παιχνίδι :
12' : Ωραία ενέργεια του Τσιτώνα απο αριστερά,περνάει στον Κακαϊτσα που ανατρέπεται απο τον Μάττα εντός της μικρής περιοχής.Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Παληγιάννης γράφοντας το 1-0.
15' : Απανωτά κόρνερ για τον Ηρακλή,σε παράλληλη σέντρα διώχνει πριν τη γραμμή ο Τρουβάς.
17' : Τετ α τετ του Τσιτώνα, αποκρούει ο Μάττας με τα πόδια και στην επαναφορά δεν μπορεί ο Κακαϊτσας να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι.
24' : Επικίνδυνο φάουλ για τον Ηρακλή περνάει λίγο άουτ.
27' : Νέο δυνατό σουτ του Τσιτώνα απο καλή θέση απο αριστερά,αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
32' : Δυνατό σουτ του Χατζή έξω απο την περιοχή,αποκρούει εκπληκτικά ο Παππάς σε κόρνερ.
37' : Σουτ του Τσιτώνα περνάει πάνω απο τα δοκάρια.
40' : Συνεργασία Κακαϊτσα,Τσιτώνα,Τρουβά η παράλληλη σέντρα του τελευταίου περνάει ανεκμετάλλευτη.
57' : Δυνατό σουτ του Ντόβα περνάει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Μάττα.
70' : Μπαλιά του Τσιτώνα στον Κακαϊτσα,άψογο πλασέ απο αυτόν και 2-0.
74' : Απευθείας φάουλ του Χατζή, διώχνει σε κόρνερ ο Παππάς.
77' : Εκπληκτική ενέργεια του Κακαϊτσα,με απανωτές προσποιήσεις περνάει όποιον βρει μπροστά του αλλα προ κενής εστίας! στέλνει την μπάλα αουτ.
85' : Φοβερή απόκρουση του Παππά σε κόρνερ σε σουτ του Μπάλλα.
90' : Μετά απο κόρνερ ο Φουντούνας με κεφαλιά μειώνει σε 2-1.
92' : Σε επικίνδυνη σέντρα απο δεξιά , φοβερή κεφαλιά ψαράκι του Χατζηγιάννη περνάει άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΝΤΟΒΑΣ(68' ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ), ΛΙΑΠΗΣ,ΤΡΟΥΒΑΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ(92' ΤΕΓΑΣ),ΒΕΛΛΙΟΥ,ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΤΣΙΤΩΝΑΣ(84' ΝΤΙΚΑΣ) .
ΗΡΑΚΛΗΣ : ΜΑΤΤΑΣ,ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,ΚΟΥΤΛΟΓΛΟΥ,ΤΣΙΩΛΗΣ(64' ΤΣΙΟΥΚΑΣ),ΓΚΑΤΖΙΚΗΣ,ΦΟΥΝΤΟΥΝΑΣ,ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ(66' ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ),ΜΠΑΛΛΑΣ,ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ(46' ΜΠΑΝΤΗΣ),ΧΑΝΤΖΗΣ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου