Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ημέρα φιλικών παιχνιδιών σήμερα για την Ακαδημία

Πλημμύρισε από παιδικές παρουσίες σήμερα το νέο γήπεδο του Ατρόμητου καθώς το πρωί πραγματοποιήθηκαν φιλικά παιχνίδια στις ηλικίες του Προπαιδικού(2000-01), Junior(2002-03), Projunior(2004-05) και Bambini(2006-07) με τα αντίστοιχα τμήματα της Φαρκαδόνας.
Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες (ευτυχώς άρχισε να βρέχει όταν σχεδόν τελείωναν οι αγώνες) βοήθησαν ώστε τα παιδιά να ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο αλλά και αρκετούς γονείς (όπως φαίνεται και στις φώτο παρακάτω) να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Τα παιχνίδια όπως είπαμε στην αρχή έγιναν στο νέο γήπεδο του Ατρομήτου το οποίο γήπεδο καμία σχέση δεν είχε με το χωράφι στο οποίο αγωνιζόταν η ανδρική ομάδα τον τελευταίο καιρό, καθώς η διοίκηση του Ατρομήτου φρόντισε να πατηθεί χθες ο αγωνιστικός χώρος και να είναι σήμερα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

* Συμμετοχή δυο παιδιών της Ακαδημίας (συγκεκριμένα του Προπαιδικού τμήματος) είχαμε σήμερα στον νικητήριο πρώτο αγώνα της Μικτής Προπαίδων Καρδίτσας με σκορ 2-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της Θεσσαλίας , σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Ταυρωπού. Πρόκειται για τους Θωμά Τσιρώνη και Νίκο Τσιανάβα. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου