Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ισόπαλο το φιλικό στο Προάστιο (Α.Ο. Σελλάνων-Ατρόμητος 2-2)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το σημερινό φιλικό που έγινε στο Προάστιο μεταξύ του γηπεδούχου Α.Ο. Σελλάνων και του Ατρομήτου Παλαμά.

Ηταν μια καλή ευκαιρία για τους δυο προπονητές αφενός μεν να διατηρήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε καλή κατάσταση (καθώς και οι δυο ομάδες είναι εκτός μπαράζ και το διάστημα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας μεγάλο),αφετέρου δε να δοκιμάσουν νέους παίκτες και να τσεκάρουν αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας.


Ειδικότερα όσον αφορά τον Ατρόμητο,αγωνίστηκαν σήμερα στο δεύτερο μέρος παιδιά που αγωνίζονται σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας περιοχών του Δήμου Παλαμά,και έδειξαν με την παρουσία του πολύ θετικά δείγματα.

Για την ιστορία τα γκολ για την ομάδα του Ατρομήτου πέτυχαν με ισάριθμες κεφαλιές στο 25' ο Γιώτας και στο 35' ο Τέγας Γ.Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μίχαλο στο 65' και με υπο δοκιμήν παίκτη στο 75'.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,Ντίκας,Φαλάγγας,Βελίου,Πολύζος,Παληγιάννης,Μουλάϊ,Τέγας Γ.,Γιώτας,Μαγαλιός.

Έπαιξαν ακόμα και οι Παππάς,Λαϊνάς,Κόκκινος και οι υπο δοκιμήν νεαροί και ταλαντούχοι (οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις) Σακελλαρίου,Τέγας Φ.,Παπαδημητρόπουλος,Καλογιάννης,και Souli.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου