Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Νεφέλη Καλλιθήρου - Ατρόμητος 1-1 (Παιδικό Πρωτάθλημα)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 αναδείχθηκε το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Ατρομήτου στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Νεφέλης Καλλιθήρου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.



Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και σε ενα εξίσου καλό αγωνιστικό χώρο οι μικροί και των δυο ομάδων προσπάθησαν (και σε αρκετές περιπτώσεις το κατάφεραν) να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.Μοναδικό αρνητικό σημείο αναφοράς οι λιγοστοί γονείς-φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Στον αγώνα τώρα η Νεφέλη ήταν αυτή που ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματζιάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παλαμά ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού προσπαθώντας να ισοφαρίσει.Και το κατάφερε στο 50' με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Γιώργου Πετρόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στεφανής.

Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΝΕΦΕΛΗ : Παπαλέξης,Κοσκινιώτης,Ντελής Σιαφάκας,Σερκέζος,Ντούλιας,Μαλλιώρας,Καούρας,Μαντζιάρας,Παναγιώτου,Θεοδώρου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Τσαρούχας Κ.,,Θεοχάρης Ε., Αντωνίου Μ., ,Λαϊνάς Β.(47' Σιαμέτης Κ.), Μαντές Κ., Μεντής Θ.(35' Σακελλαρίου Η.), Πράπας Θ., Πετρόπουλος Γ., Μπλουγουράς Κ., Δασκαλόπουλος Δ., Παπανικολάου Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου