Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδόσφαιρο για όλα! τα τμήματα της Ακαδημίας

Γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την Ακαδημία του Ατρομήτου καθώς συμμετείχαν σε αγώνες πρωταθλήματος τα τμήματα  : Παιδικό, Προπαιδικό, Junior και σε φιλικό τα τμήματα Projunior και Bambini.
Αναλυτικά :

Το Παιδικό τμήμα αγωνίστηκε εντός έδρας το Σάββατο στο γήπεδο του Ατρομήτου με αντίπαλο την Π.Α. Σοφάδων απο την οποία ηττήθηκε δίκαια με σκορ 1-4 καθώς οι μικροί του Ατρομήτου δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.Το μοναδικό γκολ του Ατρομήτου πέτυχε με προβολή ο Κων/νος Παπανικολάου μετά απο ομολογουμένως καταπληκτική συνεργασία Μαντέ-Μπλουγουρά και σέντρα του Δασκαλόπουλου.

Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 18:00 αγωνίστηκε η μία απο τις τρεις ομάδες με τις οποίες συμμετέχει η Ακαδημία στο πρωτάθλημα Junior της ΕΠΣΚ. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο 5χ5 του Παλαμά -το οποίο ενέκρινε μετά κόπων και βασάνων η ΕΠΣΚ- με αντίπαλο την Α.Ε. Λεονταρίου. Τελικό αποτέλεσμα 4-7 υπέρ των φιλοξενουμένων.Το σημαντικότερο όλων όμως είναι οτι το γήπεδο γέμισε απο κόσμο (γονείς,φίλους,συμμαθητές) που χειροκρότησε τις προσπάθειες των μικρών ποδοσφαιριστών.Μετά την λήξη του παιχνιδιού ακολουθησε φιλικό παιχνίδι για τα μικρότερα τμήματα (Projunior και Bambini.)

Την Κυριακή το πρωϊ ηταν η σειρά του Προπαιδικού τμήματος να αγωνιστεί μετά απο πολύ καιρο αγωνιστικής απραξίας.Αντίπαλος πάλι η Α.Ε. Λεονταρίου εκτός έδρας αυτή τη φορά.Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με πολύ καλή εμφάνιση απο πλευράς Ατρομήτου.

Ο κύκλος των αγώνων για την Ακαδημία έκλεισε με δυο απογευματινούς αγώνες για τις άλλες δυο ομάδες Junior.Στις 17:00 αγωνίστηκε η δεύτερη ομάδα στο γήπεδο της ΕΠΣΚ με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ. με τη λήξη του παιχνιδιού να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2.
Στο ίδιο γήπεδο στις 18:00 αγωνίστηκε η τρίτη ομάδα Junior του Ατρομήτου με αντίπαλο τον Φωστήρα.Τελικό αποτέλεσμα 2-1 υπέρ του Φωστήρα.Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός οτι πολλοί γονεις απο τον Παλαμά ήρθαν να παρακολουθήσουν και τα δυο απογευματινά παιχνίδια.
Αντίθετα αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους η τραγική και επικίνδυνη κατάσταση του γηπέδου της ΕΠΣΚ με τα μισοδιαλυμένα τέρματα τα οποία συγκρατούσαν σύρματα δεμένα απο το πλέγμα!!
Τραγικά πράγματα ειδικά αν αναλογιστεί κανείς οτι εκεί κλήθηκαν να αγωνιστούν μικρά παιδιά. Πριν λοιπόν θρηνήσουμε καταστάσεις τύπου Ηλιούπολης καλά θα κάνουν οι υπεύθυνοι να το επισκευάσουν άμεσα ή να κριθεί ακατάλληλο και να μην ξαναγίνει αγώνας junior εκεί.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου