Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος με σκορ 0-2 μέσα στην έδρα της Δόξας Μητρόπολης στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας.
Οι Παλαμιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι  πιέζοντας από την αρχή τους αντιπάλους τους.Αποτέλεσμα της πίεσης αυτής ήταν να επιτευχθούν τα δυο γκολ που έκριναν και το παιχνίδι.

Το 1-0 έγινε στο 25' όταν μετά απο το 1-2 που έπαιξαν στο χώρο του κέντρου οι Ασίμ Μουλάϊ-Γιώργος Τέγας , ο δέυτερος έκανε την σέντρα και ο Γιάννης Μαυρουδής με πολύ όμορφη του κεφαλιά στην κίνηση άνοιξε το σκόρ. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε 10 λεπτά αργότερα με σουτ κεραυνό  του Ασίμ Μουλαϊ απο την γωνία της μεγάλης περιοχής που έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο απέναντι "Γ" της αντίπαλης εστίας, υποχρεώνοντας όλο το γήπεδο να χειροκροτήσει.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά και ο Ατρόμητος θα μπορούσε σημειώσει κάποιο γκολ ακόμα αν ο Μουλάϊ (δις) και ο νεαρός Γιάννης Πολύζος ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
Με αυτή τη νίκη (2η συνεχόμενη) η ομάδα του Παλαμά έφτασε στην 6η θέση της βαθμολογίας και βλέπει πλέον από θέση ισχύος το δύσκολο ομολογουμένως πρόγραμμα που έχει στην συνέχεια ,αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο που θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Πάμισσο Καλογριανών. 
Η ενδεκάδα του Ατρομήτου:Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,
,Φαλάγγας, Τρουβάς, Ντίκας,Παλιγιάννης,Μουλάϊ,Tέγας,
Μαγαλιός Γ.,Μαυρουδής και Μαγαλιός Νεκτ. (έπαιξαν και οι Πέτρου , Πολύζος και Βελλίου)
  

2 σχόλια:

  1. Ο (Τ)ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΕΤΟΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή