Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 2-0



Μια σημαντική εντός έδρας νίκη, απο πολλές απόψεις, πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος με σκορ 2-0 απέναντι στην δυνατή ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας.

Η παλαμιώτικη ομάδα που έπαιξε για μια ακόμη αγωνιστική με αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και τιμωριών, έδειξε ενα ομολογουμένως καλό αγωνιστικό πρόσωπο,αγωνίστηκε με πάθος για την νίκη  και ανάγκασε την φιλοξενούμενη ομάδα να περιορισθεί σε ρόλο κομπάρσου στο ματς..........

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Μαυρουδής στο 35' με δυνατό σούτ μέσα απο την περιοχή ενώ το 2-0 έκανε ο Μουλάϊ  στο 65' με έξοχο ψηλοκρεμαστο σουτ .
Η νίκη αυτή έδωσε στον Ατρόμητο βαθμολογική (αναρριχήθηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας)  αλλά κυρίως ψυχολογική τόνωση.
Την επόμενη αγωνιστική οι ¨πράσινοι¨ αγωνίζονται εκτός έδρας με αντίπαλο την Δόξα Μητρόπολης.

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου:Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,
,Φαλάγγας, Τρουβάς, Βελλίου,Παλιγιάννης,Μουλάϊ,Tέγας,
Μαγαλιός Γ.,Μαυρουδής και Μαγαλιός Νεκτ. (έπαιξαν και οι Διδάγγελος , Πολύζος και Ντίκας)

* Τρίτωσε το καλό σήμερα για τον Ατρόμητο,καθώς μετά τις νίκες της Ακαδημίας (του Προπαιδικού και του Παιδικού) επι του Ταυρωπού το πρωί, ήρθε και η νίκη της μεγάλης ομάδας το απόγευμα.
Περισσότερος κόσμος ,σε σύγκριση με τα προηγούμενα δυο εντός έδρας ματς, παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι παρά την πολλή ζέστη που επικρατούσε την ώρα του αγώνα.
* Ενα σκηνικό που καθιερώνεται πλέον στα εντός έδρας ματς του Ατρομήτου είναι την είσοδο των ομάδων και των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο να συνοδέυουν παιδιά απο τμήματα της Ακαδημίας. Σήμερα σειρά είχε το Προτζούνιορ τμήμα(γεννηθ. 2004-07) , με τους λιλιπούτειους άσους να χαίρονται αυτή την έστω μικρή συμμετοχή τους στο μάτς το οποίο παρακολούθησαν αμέσως μετά.
* Την πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα έκαναν σήμερα ο νεαρός Γιάννης Πολύζος και ο Βασίλης Ντίκας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου