Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Φοβερή εμπειρία η συμμετοχή της Ακαδημίας στο 1ο Τουρνουά Φιλίας

Φοβερές εμπειρίες αποκόμισαν οι μικροί της Ακαδημίας μας απο τη συμμετοχή τους στο 1ο Τουρνουά Φιλίας που διοργάνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας το Σάββατο 15/06/2013 στο γήπεδο του Προδρόμου.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος τα μικρότερα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου : Junior (γεν. 2002-03) , Projunior (γεν. 2004-05) και Babini (γεν. 2006-07).

Οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν ήταν η διοργανώτρια Αναγέννηση, ο Α.Ο. Πλαστήρας και ο Α.Ο. Σαραγίων απο τα Τρίκαλα.

Η όλη ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά καταπληκτική.Εκατοντάδες παιδιά γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου, πάρα πολλοί γονείς (και απο τον Παλαμά) που αφιέρωσαν το Σαββατιάτικο απόγευμα για να χειροκροτήσουν τους μικρούς άσους αλλά και πλήθος κόσμου που ήρθε για να παρακολουθήσει αυτή τη γιορτή.

Φυσικά τα αποτελέσματα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις έχουν τη μικρότερη σημασία.Απλά να αναφέρουμε οτι τα Babini του Ατρομήτου κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους, οι Junior την δεύτερη και οι Projunior την τρίτη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους της Ακαδημίας της Αναγέννησης για την πρόσκληση να συμμετέχουμε σ'αυτό το 1ο  Τουρνουά Φιλίας και να τους συγχαρούμε για την πραγματικά άψογη οργάνωση του τουρνουά.

*Πριν την έναρξη των αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, σαν ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του εκπαιδευτικού Απόστολου Παπαντίνα που πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή. Έναν άνθρωπο που μας στήριξε από την πρώτη στιγμή που υλοποιήσαμε το όραμά μας για την δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής Ακαδημίας στον Παλαμά και όχι μόνο αυτό. Ήταν πάντα εκεί για να μας συμβουλέψει άλλα και να μας "ταρακουνήσει" όταν χρειαζόταν....Ένας πολύ "ωραίος" τύπος....Καλό του ταξίδι.
                                                              Στράτος Πέτρου
Βαγγέλης Τρουβάς 




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου