Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήριο της Ακαδημίας


Ολοκληρώθηκε χθες η αγωνιστική σεζόν για όλα τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Παλαμά, με την πραγματοποίηση της τελευταίας προπόνησης, η οποία είχε πανηγυρικό χαρακτήρα , μετά και την συμμετοχή μας στο 1ο Τουρνουά Φιλίας που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας της Αναγέννησης Καρδίτσας, τους οποίους συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση , τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση αλλά κυρίως γιατί αποδέχθηκαν το αίτημα μας να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων στην μνήμη του εκπαιδευτικού Απόστολου Παπαντίνα.

Η Ακαδημία του Ατρομήτου Παλαμά, λειτούργησε φέτος για τρίτη χρονιά συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα Παιδικό, Προπαιδικό και Junior(με τρείς ομάδες!) της Ε.Π.Σ.Κ. Ο απολογισμός της ήταν και πάλι κάτι παραπάνω από θετικός, καθώς κατάφερε να φέρει στο γήπεδο δεκάδες πιτσιρικάδες τόσο από τον Παλαμά όσο και από τις γύρω περιοχές, στρέφοντάς τους στον αθλητισμό.

Εμείς σαν προπονητές της Ακαδημίας θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε τους γονείς που ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμά μας, που ακολουθούν τα παιδιά τους όπου κι αν πάμε και που μας τα εμπιστεύονται να τα εκπαιδεύσουμε.

Οι υπεύθυνοι-προπονητές της Ακαδημίας

Βαγγέλης Τρουβάς & Στράτος Πέτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου